|

Surf World Series duyuruldu

Son zamanlarda oyun geliştiricileri farklı oyunlarla oyun severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ubisoft firmasının çıkardığı kış spor oyunları Steep sonrası bu sefer de yine farklı bir spor dalı olan Surf World Series Climax Studio tarafından resmi olarak duyuruldu.

Yeni Şafak
10:30 - 19/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:32 - 19/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Assassin's Creed Chronicles oyununun geliştirilmesinden sorumlu olan Climax Studio farklı bir spor dalı olan sörf yapma oyunu Surf World Series ile oyun severlerin karşısına çıktı.



Açık ve hırçın dalgalı denizlerde oynanacak olan yeni oyun resmi olarak duyuruldu. 45 farklı tek oyunculu görevleri ile piyasaya çıkacak olan oyunda çok oyuncu (multiplayer) modu da yer alacak. Çok oyunculu modda 15 kişilik turnuvalar ve normal yarışlarla oyuncular birbirleriyle yarışacak.



Oyun hakkında gelen ilk bilgilere göre oyunda Bell's Plajı'ndan Waimea Körfezi'ne kadar dünyada bulunan bütün ünlü sörf bölgelerinde sörf yapabilme imkânı elde edilecek. Oyunun geliştirici firması Climax Studio'ya göre oyunu öğrenmesi son derece kolay ancak kendimizi geliştirmek ise bir hayli zor olacak. Yapımcı firmaya göre oyun çok gerçekçi ve oyunda bulunan dalga sistemi özel olarak gerçeğe en yakın şekilde geliştirilmiş ve oyuncuya kesinlikle sörf yapıyor hissi verecekmiş. Tabii bunu oynamadan öğrenemeyeceğiz.



Surf World Series oyunu 2017 yılı içerisinde PS4, PC ve Xbox One platformları için piyasaya sürülecek. Ücreti ve sistem gereksinimleri konusunda henüz bir bilgi yok. Oyunun tanıtım videosu ise aşağıda:










#Surf World Series
#Oyun
7 yıl önce