|

Türk hacker Hollanda’yı hackledi!

Türk hacker grubu Cyber Warrior Akıncılar, Hollanda Hükümetine tepki olarak bu ülkeye ait pek çok devlet sitesine siber saldırı düzenledi. Saldırı sonrasında bazı siteler saatlerce erişime kapatıldı. Ayrıca Government.nl isimli hükümet sitesinden de binlerce data çekilerek bilgileri yayımlandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:39 - 15/03/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Türk hacker Hollanda’yı hackledi!
Türk hacker Hollanda’yı hackledi!

Cyber Warrior Akıncılar grubu, hackledikleri sitelere Türkçe ve İngilizce olarak; hacklenen sitelerin anasayfasına Türk bayrağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmini koydu.



Konuya ilişkin açıklama yapan Akıncılar grubu, “Hollanda'nın bütün sistemleri devlet ve kurum siteleri hedefimizde bu saldırılarla onların hayatları felç edeceğiz. Eğer bize huzur vermeyeceklerse onlar da huzur içinde yaşayamayacaklar” dedi. Bir diğer Türk hacker grubu Privatehackers grubu da 1505 Hollanda sitesini hackleyerek, Hollanda'nın Türkiye düşmanlığının son bulmaması halinde hacklenen Hollanda sitelerine her gün yenilerinin ekleneceğini ilan etti. Türk Hack Team yöneticileri de, 10 binden fazla Hollandalı kişinin kimlik bilgilerinin ele geçirildiğini ifade etti.

#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Hollanda
#Türk hacker
7 yıl önce
default-profile-img