|

Windows 10 Creators Update güncellemesi nisan ayında yayınlanabilir

Microsoft, Windows 10 için büyük bir güncelleme yapmaya hazırlanıyor. Windows 10 Creators Update güncellemesinin Nisan ayı içerisinde çıkması bekleniyor.

Yeni Şafak
15:30 - 3/01/2017 Salı
Güncelleme: 15:31 - 3/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Yazılım devi Microsoft, bu ay sonuna kadar Windows 10 Creators Update olarak adlandırılan güncellemenin özellikler kümesine son hâlini verdikten sonra hataları gidererek nisan ayı içerisinde güncellemeyi yayınlamayı

.



Windows 10 Creators Update güncellemesi ile yeni özellikler de gelecek. Bunlardan bir tanesi ve belki de en önemlisi VR (sanal gerçeklik) başlıkları için Windows Hologprahic kullanıcı arayüzünün gelişi olacak. HP, Dell, Lenovo, Asus ve Acer gibi şirketlerin Windows 10 ile çalışacak ve fiyatı 300 dolar gibi nispeten düşük seviyelerde olacak VR başlıkları çıkarmayı planladığı biliniyor. Ayrıca birkaç ay sonra çıkacak güncelleme Microsoft Paint'in 3D versiyonunu, Aksiyon Merkezi değişikliklerini ve görev çubuğuna eklenen yeni bir kişiler çubuğunu da getirecek. Microsoft'un F.lux benzeri mavi ışık azaltma özelliği eklemeyi planladığı da biliniyor.












#Windows 10
#Creators
7 yıl önce