|

YotaPhone 3 tanıtıldı

Rus telefon üreyicisi Yota, çift ekran teknolojisine sahip yeni cihazı YotaPhone 3’ün tanıtımını gerçekleştirdi. Ortaya çıkardığı tasarımı ile kullanıcılarının beğenisini toplaya firma bu modelinde donanım kanadına da ağırlık verdiği gözleniyor.

Yeni Şafak
13:41 - 19/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:44 - 20/06/2017 Salı
Yeni Şafak
Çinli teknoloji üreticisi Yota yine çift ekran teknolojisine sahip cihazı ile kullanıcılarını büyüledi.
Çinli teknoloji üreticisi Yota yine çift ekran teknolojisine sahip cihazı ile kullanıcılarını büyüledi.

Yaptığı yenilikçi tasarımları ile kullanıcılarına çeşitli kullanım kolaylıkları sunan Rus telefon üreticilerinden bir tanesi Yota yine kullanıcıları ile farklı tasarım önekleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Firmanın özellikle cihazlarında diğer telefon üreticilerinin hiç kullanmadığı farklı bir çift ekran teknoloji kullanıyor ve tasarımda sergilediği yenilikçi tutumu ile ön plana çıkmayı başarıyor.


Firma yine telefon piyasasını tasarımı ile alt üst edecek YotaPhone 3’ün tanıtımını gerçekleştirdi. Yine çift ekran teknoloji ile kullanıcılarının karşısına çıkan akıllı telefon, bu serisinde özellikleri ile de göz doldurmayı başarıyor. Ön yüzde renkli AMOLED ekran bulunan cihazın arka yüzünde ise e-ink ekran yer alıyor. Resmi kaynaklarca duyurulan fakat henüz tam detaylı bilgileri açıklanmayan cihazın Snapdragon 820 işlemcisiyle geleceği tahmin ediliyor. Ayrıca 64 GB ve 128 GB’lık hafıza seçenekleri ile kullanıcılarının karşısına çıkması planlanan cihazın, 64 GB’lık versiyonu 350 dolar 128 GB’lık versiyonu 450 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor.


Eylül ayı içerisinde Çin’de satışa sunulması planlanan YotaPhone 3’ün, aynı dönem içerisinde Rusya’da da ön siparişe sunulması bekleniyor. Ayrıca firma YotaPhone 2 ile Amerika pazarına da girmek için çalışmalarını sürdürüyor.

#YotaPhone 3
#Çift ekran
7 yıl önce