|

Mesut Yar Rumeli'de yaver oldu

Pek çok ünlünün konuk oyuncu olarak katıldığı Elveda Rumeli'nin son misafiri Mesut Yar oldu. Yar, bir Osmanlı yaverini kayınpederi Adem Sepken ise onun paşasını canlandırdı

Televiyon Servisi
00:00 - 21/11/2008 Cuma
Güncelleme: 22:12 - 20/11/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Mesut Yar Rumeli'de yaver oldu
Mesut Yar Rumeli'de yaver oldu

Atv'nin sevilen dizisi Elveda Rumeli ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Sütçü Ramiz ve ailesinin yaşadığı olaylar etrafında gelişen dizi, 1870'lerin Makedonya'sında geçiyor. Gerek kostümleri, gerek oyuncuların konuşmalarıyla farklı bir tat bırakan dizi setinde bugüne kadar pek çok konuk oyuncu ağırlandı. Ahu Türkpençe, Sinan Tuzcu ve Demet Akbağ diziye konuk olan isimlerden bazıları.

PAŞA BABAMIN EMRİNDEYİM

Dizi setini son ziyaret eden isim sunucu ve televizyon eleştirmeni Mesut Yar oldu. Yar, bir Osmanlı yaveri, kayınpederi Adem Sepken ise Paşa oldu. Elveda Rumeli'nin sıkı takipcileri arasındaki Posta Gazetesi'nin Televizyon Eleştirmeni Gazeteci Mesut Yar ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli kayınpederi Adem Sepken Paşa, geçen hafta dizinin Makedonya'daki setindeydi. İkilinin ziyaretini fırsat bilen dizi ekibi, bir sürpriz hazırlayarak Yar ve Sepkin'i kamera karşısına çıkardı. Yapılan bu jest karşısındaki mutluluğunu köşesinde de dile getiren Mesut Yar, dizinin 50. bölümünde yayınlanacak olan sahnelerde; dönemin Manastırı'nın askeri yöneticilerinden bir Paşa'nın yaverini, kayınpederi Adem Sepken ise 40 yıl boyunca üzerinde taşıdığı üniformayı, dizi için bir kez daha giyerek Mesut Yar'ın yaverlik ettiği Paşa'yı canlandırdı. Yar kostümünü giydikten sonra “Zıpkın gibi fişek gibi bir Yaver oldum. Paşa babamın emrindeyim.” diye espriler yaptı.



16 yıl önce