|

Tercihte hata yapmayın!

n
00:00 - 1/08/2001 بدھ
Güncelleme: 11:19 - 27/05/2014 منگل
Yeni Şafak
Tercihte hata yapmayın!
Tercihte hata yapmayın!

21:05/CNN TURK

Türkiye'nin, yakın çevresinin ve dünyanın gündemini belirleyen konu ve konukları stüdyoya konuk eden Yavuz Baydar, programı SoruCevap'ta ÖSS tercih sıralamasını konu ediniyor. Milliyet Gazetesi Eğitim Servisi Sorumlusu Abbas Güçlü'nün konuk olacağı programda, ÖSS'yi kazananların yapacakları tercih sıralamasına ilişkin "Öğrencilerin üniversiteleri seçerken öncelikle nelere dikkat etmeleri gerektiği", "Anne ve babaların tercihleri etkilemelerinin doğru olup olmadığı" gibi izleyicilerden gelen soruları yanıtlanıyor.

Ekranda Orhan Abi

22:45/Kanal 7 Türkiye'de arabesk müziğin 'Orhan Abi'si olarak bilinen, fakat yaptığı müziği hiçbir zaman arabesk müzik olarak nitelendirmeyen Orhan Gencebay Tanıklar'a konuk oluyor. Süleyman Çobanoğlu'nun sunduğu Tanıklar'da, geçmişe tanıklık eden isimlerin görüşleri eşliğinde, Orhan Gencebay'ın müziği ve hayata bakışı merceğe alınıyor. Müzik alanında Türkiye'de bir marka haline gelen Gencebay, Kanal 7'nin bu akşamki konuğu.

Evlilik Oyunu

21:30/brt Mutlu bir hayat sürmekte olan bir çiftin mutluluklarına bir süre sonra gölge düşer. Çiftlerden birinin çocukluk aşkı bir anda ortaya çıkar. Ve her şey bir anda kaosa dönüşüverir. Yön: Lawrance Trilling Oyn: Joey Slotnick, Paula Devico


23 سال واپس