|

TEOG 1. nakil başvuru işlemleri! 1. nakil işlemleri ve boş kontenjanlar

TEOG 1. nakil başvuruları nasıl yapılır? TEOG sınavının ardından yerleştirme sonuçları açıklandı ve nakil başvuruları da 14 Ağustos Pazartesi tarihi itibariyle başladı. Öğrenciler ise boş kontenjanları merak ediyor. Peki e-Okul ile TEOG nakil başvuru işlemleri nasıl yapılır ve boş kontenjanlar nasıl öğrenilir?

Yeni Şafak
14:09 - 15/08/2017 الثلاثاء
Güncelleme: 14:16 - 15/08/2017 الثلاثاء
Diğer
 1. nakil işlemleri ve boş kontenjanlar
1. nakil işlemleri ve boş kontenjanlar

TEOG 1. nakil başvuru işlemleri ile ilgili detaylı bilgileri haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz. MEB akademik takviminde yer alan bilgilere göre 1. nakil başvuru işlemleri 14 Ağustos tarihi itibariyle başladı. Öğrenciler e-Okul üzerinden TEOG boş kontenjanlarına ulaşabilir ve nakil başvuru işlemlerine ulaşabilirsiniz.

Boş kontenjanlar nasıl öğrenilir?

Boş kontenjanlar hakkında bilgi almak istiyorsanız sizler için yukarıda hazırlamış olduğumuz bağlantıya tıklayabilirsiniz.

İl, ilçe ve tercih seçeneğinizi seçerek sorgulama yapabilirsiniz.


BOŞ KONTENJAN:
7 Ağustos 2017 tarihli yerleştirme sonuçlarına göre kalan boş kontenjan değerleridir. İlgili makam oluruna göre özel okullara nakil geçişleri sürekli açık olacağı için boş kontenjan değerleri ayrılan öğrencilerden dolayı anlık değişebilir.
TABAN PUAN:
7 Ağustos 2017 tarihinde ilan edilen yerleştirme sonuçlarına göre tercihe son yerleşen öğrencinin puanıdır.
Başvurular ne zaman başlıyor ne zaman sona eriyor?

14 Ağustos 2017 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Son başvuru saati 18 Ağustos 2017 saat 17:00.

İmam Hatip Liselerine yoğun ilgi

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, TEOG sonuçlarının açıklanmasından sonra sınava giren 73 öğrenciden 42’sinin İmam Hatip Lisesini tercih ettiği öğrenildi.Çavdarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya, ’’Bu yıl öğrencilerimizin çoğunluğu İmam Hatip Lisesini tercih etti. Öyle ki ’TEOG’ sınavından 465 puan alan Müslüme Yavuz isimli öğrencimiz bir çok tercih hakkı varken İmam Hatip Lisesini tercih etti. Her yıl İmam Hatip liselerine olan ilgi artmakta. Sınavlarda başarılı olan tüm öğrencilerimize Lise döneminde de başarılar diliyorum’’ diye konuştu.


#TEOG
#Nakil işlemleri
#TEOG boş kontenjanlar
٪d سنوات قبل