|

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor geniş özet izle-TS Alanya özeti burada

Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor geniş maç özeti izlemek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta kapanış maçında Trabzonspor evinde Alanyaspor'u konuk etti. Kıran kırana geçen mücadelenin ilk yarısında bordo-mavili ekip gol pozisyonlarını değerlendiremedi.Karşılaşmanın ilk devresi golsüz tamamlandı. Maçın ikinci yarısından gelişmeleri, önemli anları ve geniş maç özetini haberimizden bulabilirsiniz.

Yeni Şafak
21:01 - 20/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 21:34 - 20/02/2017 Pazartesi
AA
Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor geniş özet
Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor geniş özet

Trabzonspor Alanyaspor özeti ve golleri izlemek için hemen tıkla. Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bu akşam Trabzonspor evinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol pozisyonları olsa da iki takım da fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0'lık skor ile tamamlandı. İkinci yarıdan skor bilgilerini, maçın önemli dakikalarını, geniş özeti ve maçtan notları haberimizden görebilirsiniz.





MAÇTAN NOTLAR -

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, ara transferde Akhisar Belediyespor'dan kadroya dahil edilen Hugo Rodallega'yı ilk kez 11'de oynattı.Ligin ikinci bölümünde art arda kazandığı 4 maçta aynı 11'e görev veren Yanal, Aytemiz Alanyaspor maçında tek değişikliğe gitti.Yanal, Gaziantepspor maçında son 24 dakika, Osmanlıspor maçında da 5 dakika forma verdiği Kolombiyalı oyuncuyu, Dame N'Doye'un yerine ilk 11'de sahaya sürdü.





- Bero, sakatlığının ardından döndü -

Trabzonspor'da son olarak 22 Aralık 2016 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Kızılcabölükspor ile oynanan maçta forma giyen ve devre arası kamp döneminde ameliyat olan Matus Bero, 60 gün sonra takıma döndü. Teknik direktör Ersun Yanal, sakatlık sürecini geride bırakan 21 yaşındaki orta saha oyuncusunu Aytemiz Alanyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil etti. Yanal, Luis İbanez, Aytaç Kara ve Abdülkadir Ömür gibi oyuncuları ise 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.





-Taraftarlar büyük ilgi gösterdi -

Medical Park Arena'da ilk maçında Gaziantepspor karşısında 23 bin 64 biletli seyirciye oynayan bordo-mavililer, bu maçta aldığı tribün cezasına karşın Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında hemen hemen aynı taraftar desteğini arkasında buldu. 41 bin 461 seyirci kapasitesi bulunan Medical Park Arena'nın, 12 bin dolayında bordo-mavili taraftarın cezası olmasına karşın büyük bölümü doldu. Az sayıda Aytemiz Alanyaspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yer alarak, takımlarını Trabzon deplasmanında yalnız bırakmadı.



Maç öncesi şarkıcı Sinan Yılmaz ve bir grup, kolbastı gösterisiyle taraftarı coşturdu. Aytemiz Alanyaspor 11'inde 2 Türk, 9 yabancı oyuncu forma giydi. Kaleci Haydar Yılmaz ve Efecan Karaca, 11 kişilik kadroda yer alan Türk oyuncular oldu. Konuk takımda kart cezalısı Emre Akbaba, takımda yer almadı.


#Spor Toto Süper Lig
#Trabzonspor
#Aytemiz Alanyaspor
#Geniş özet
#Maç özeti
7 yıl önce
default-profile-img