|

Türkiye Rusya maçı canlı skor - Türkiye Rusya maçı kaç kaç?

Türkiye Rusya maçı canlı skor takibini buradan yapabilirsiniz. A Milli Futbol Takımımız bu akşam Rusya ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Saat 21.30'da başlayan mücadeleyi canlı izlemek ve maçın kaç kaç olduğunu öğrenmek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Türkiye Rusya maçının en son gelişmelerini ve karşılaşmadan bilgileri buradan görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:47 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:41 - 31/08/2016 Çarşamba
Diğer
Türkiye Rusya maçı canlı skor

takip sayfası ile karşınızdayız. Bu akşam Milli maç heyecanı yaşanıyor. Antalya'da oynanan Türkiye Rusya maçının kaç kaç devam ettiğini canlı skor takibi ile öğrenebilirsiniz. A Milli takımın ilk 11'ini ve maçtan son gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte Türkiye Rusya maçı canlı skor ekranı ve detaylı bilgiler.



2016 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası ilk maçına çıkacak olan Türkiye, 2018 FIFA Dünya Kupası evsahibi ülkesi Rusya karşısında önemli bir provaya çıkıyor.



Türkiye-Rusya






2018 FIFA Dünya Kupası'nın ev sahibi Rusya'yı 22 yıl sonra Türkiye'de ağırlayacak milliler, yenilenmiş kadrosuyla yeni döneme galibiyetle başlamayı amaçlıyor.



Karşılaşmanın ilk 11'leri şu şekilde:



İLK 11'LER


TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, İsmail Köybaşı, Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Emre Mor, Cenk Tosun.


RUSYA: Akinfeev, Novoseltsev, Tarasov, Samedov, Zhirkov, Kudryashov, Miranchuk, Shatov, Samedov, Berezutskyi, Ozdoev, Smolov



Antalya Stadı'nda Rusya maçı için yüksek düzeyli güvenlik önlemi


Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ile Antalya'da oynayacağı hazırlık maçında yüksek düzeyli yoğun güvenlik tedbiri uygulanacak. Polis, stat çevresine güvenlik bariyeri oluşturdu. A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi son hazırlık maçında Rusya ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak maç için Antalya Stadı'nda yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Stat çevresinde üst düzeyde yüksek güvenlikli tedbiri uygulayacak Antalya polisi, stadı çevreleyen caddeye bariyer kurdu.



Stat çevresinde oluşturulacak 3 aşamalı güvenlik noktasından taraftar içeri alınacak. Ana bariyerin içerisinde ikinci kontrol noktası ve stat girişlerinde polis gözlem yapacak. Güvenlik bariyerinin içerisine biletsiz seyirci ile araç girişine izin verilmeyecek. Stat çevresinde Meltem Mahallesi ile Antalyaspor Kavşağı civarında resmi ve sivil polisler görev alacak. Statta 600 özel güvenlik ile 1200 civarında polisin görev yapacak.



STAT BAYRAKLA DONATILDI


Rusya ile 18 yıl aradan sonra ilk defa oynanacak milli maç için Antalya Stadı'nın duvarlarına dev Türk bayrakları asıldı. Ayrıca tribündeki her koltuğa da bayrak bırakıldı.







Türkiye Futbol Direktörü Terim'den açıklamalar

Türkiye Rusya maçı

canlı skor takibini buradan yapabilirsiniz. A Milli Futbol Takımımız bu akşam Rusya ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Saat 21.30'da başlayan mücadeleyi canlı izlemek ve maçın kaç kaç olduğunu öğrenmek için haberimizden yararlanabilirsiniz. Türkiye Rusya maçının en son gelişmelerini ve karşılaşmadan bilgileri buradan görebilirsiniz.


#Türkiye-Rusya
#Türkiye Rusya maçı kaç kaç
#Canlı skor
#Hazırlık maçı
8 yıl önce