|

Van'da PKK'lılara ait silah ve mühimmat ele geçirildi -Van haber

Van'ın Edremit İlçesi'nde, bir askerin şehit olduğu, 2 asker ve 1 polisin de yaralandığı saldırının ardından yürütülen operasyon kapsamında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Van'da devam eden operasyonlar ve son gelişmeler ile ilgili bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
19:05 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:08 - 27/07/2016 Çarşamba
DHA

Van'ın Edremit İlçesi'nde, bir askerin şehit olduğu, 2 asker ve 1 polisin de yaralandığı saldırının ardından yürütülen operasyon kapsamında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.



Edremit İlçesi Hacıbekir Mahallesi'nde dün 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin ve 1 polisin de yaralandığı saldırının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin başlattığı operasyon sürüyor. Operasyonda, PKK'lı teröristler tarafından boş alana bırakılmış 1 roketatar, 2 antitank roket mühimmatı, 1 anti personel roket mühimmatı, 7 roket sevk fişeği, 4 el bombası, 1 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve mühimmat bulundu. Ele geçirilen silah ve mühimmatlar incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken, bölgede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon sürüyor.




#Van
#Pkk
#Edremit
#Mühimmat
8 yıl önce