|

Vardar Fenerbahçe maçını veren kanallar

Vardar Fenerbahçe maçını veren kanallar listesini haberimizden öğrenebilirsiniz. Makedonya’nın Vardar takımı ile ülkemizi temsil eden Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Saat 21.00’de başlayacak olan maçı İtalya Futbol Federasyonundan Luca Banti yönetecek.

Yeni Şafak
13:52 - 17/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:56 - 17/08/2017 Perşembe
Diğer
Vardar Fenerbahçe maçını veren kanallar
Vardar Fenerbahçe maçını veren kanallar

Vardar Fenerbahçe maçına ait bilgileri sizler için hazırladık. Avrupa Ligi play-off mücadelelerinde Fenerbahçe Makedonya takımlarından Vardar ile karşılaşıyor. Taraftarlar ise bu maçı veren kanalları merak ediyor.

Vardar Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar bulunmuyor. Yayın listesi incelendiği takdirde Vardar Fenerbahçe maçını sadece beIN Sports aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Vardar-Fenerbahçe maçına İtalyan hakem

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Makedonya'nın Vardar takımı ile 17 Ağustos Perşembe deplasmanda oynayacağı ilk maçı, İtalya Futbol Federasyonundan Luca Banti yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan II. Filip Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada Banti düdük çalacak.

Banti'nin yardımcılıklarını yine aynı ülkeden Matteo Passeri ve Fabiano Preti yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Marco Guida üstlenecek.

Fenerbahçe’nin rakibi Vardar’ın teknik direktörü istifa etti

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile eşleşen Makedon ekibi Vardar’da, Teknik Direktör Goce Sedloski istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ Play-off Turu’ndaki rakibi Vardar’ın teknik direktörü Goce Sedloski istifa etti. Son maçlarda alınan kötü sonuçların ardından istifa ettiğini açıklayan Sedloski, “Kulüpteki herkesin iyiliği için görevimi bırakmaya karar verdim. Kopenhag ile yaptığımız ve kaybettiğimiz ikinci maçtan sonra bunu düşünmüştüm. Buna rağmen yeni sezona girdim. Ligdeki ilk maçı da kaybettik ve bu beni çok yıprattı” dedi.

Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalar yapan Sedloski, “Oyunculara, yönetime ve kulübün sahibine teşekkür ediyorum. Üzgünüm. Umarım Vardar Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye karşı iyi bir iş çıkaracak ve başarılı olacaktır” şeklinde konuştu.

#Vardar
#Fenerbahçe
#Avrupa Ligi
7 yıl önce