|

Filiz Aker Vatan Şaşmaz'ı öldürdü! Vatan Şaşmaz kimdir kaç yaşında?

Oyuncu, manken Vatanda Şaşmaz dün akşam saatlerinde ünlü bir otelin odasında ölü bulundu. Çocuklar Duymasın dizisini usta oyuncusu eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş açılarak sırtından vuruldu. Yasemin Adalı ile evli olan Vatan Şaşmaz'ın yakında bir çocuğu olacaktı. Peki Vatanda Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtlarını haberimizde sizlerle paylaştık.

Yeni Şafak
11:21 - 28/08/2017 Pazartesi
Diğer
Vatan Şaşmaz kimdir evli mi kaç yaşında?
Vatan Şaşmaz kimdir evli mi kaç yaşında?

Saplantılı aşkın sonu ölümle bitti. Amerika'da yaşayan ve Vatan Şaşmaz'a aşık olan Filiz Aker ünlü oyuncuyu sırtından vurarak öldürdü ve sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti. Vatan Şaşmazın ölümünden sonra, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz evli mi, kaç yaşında? soruları sosyal medya da sıkça sorulan sorular arasında. Eski manken Filiz Aker'in yakınları tarafından yapılan açıklamaya göre, Filiz Aker olaydan önce duygusal konuşmalar yaptı ve bugün çok mutluyum ifadelerini kullandı.

Vatan Şaşmaz'ın arkadaşları tarafından yapılan açıklamaya göre, Şaşmazın, Filiz Aker için, bu kadın başımı belaya sokacak dediği ifade ediliyor. Ünlü otelin odasında ölü bulunan Vatan Şaşmaz'ın sevenleri büyük bir şok yaşadı.


Vatan Şaşmaz kimdir? Kaç yaşındadır?

Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi sonrasında en çok konuşulan konular, kaç yaşında olduğu ve evli olup olmadığıdır. 1974 senesinde dünyaya gelen Vatan Şaşmaz aslen Çanakkalelidir.

Vatan Şaşmaz Çapa Ortaokulu, Şehremini Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisine Engin karakteri ile oyunculuk hayatına adım atan Vatan Şaşmaz Magazin Gazetecileri Derneği tarafından en iyi erkek sunucu seçilmiştir.

Bir çok programın sunuculuğunu yapan Vatan Şaşmaz oyunculuk kariyerindede yine bir çok dizide rol almış son olarak yazarlığa adım atmış ve Öteki Yüzüm Gri isimli bir kitap yazmıştır.

Günümüzde birçok TV kanalındaki programlarda ve çeşitli organizasyonlarda sunuculuk yapan Vatan Şaşmaz, bir süre boyunca TRT
Spor
’da yayınlanan Taraftar Yarışıyor adlı programı sunmuştur.

Öte yandan bir süre boyunca da TVem kanalında yayınlanan Vatan Mutfağı adlı yemek programını sunmuştur.

Vatan Şaşmaz’ın rol aldığı projeler

2006 senesinde Aynı Çatı Altında

2005 senesinde Belalı Baldız : Konuk Oyuncu

2005 senesinde Çılgın Yuva : Ati karakterini oynamıştır

2004 senesinde Avrupa Yakası : Konuk Oyuncu

2002 senesinde Çocuklar Duymasın : Engin karakterini oynamıştır.

Vatan Şaşmaz evli miydi?

14 Temmuz 2011 tarihinde İngiltere'de konsoloslukta Nurşen Kocayaş ile dünya evine giren Vatan Şaşmaz, Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesi'nde 10 Ocak 2014 tarihinde anlaşmalı boşanma kararıyla 2,5 yıl süren evliliğinden tek celsede boşandı.

Ardından 13 Eylül 2015 tarihinde Vatan Şaşmaz, bir yıldır birlikte olduğu mimar Yasemin Adalı ile evlendi.


MELİKE ÖCALAN: BAZI ŞEYLER GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLMAYABİLİR

Sabah Şekerleri programında Vatan Şaşmaz'ın partneri olan Melike Öcalan, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada "Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Benim için kolay bir konuşma değil. Beraber büyüdük diyebilirim. Benim de bir dönemim kapandı" dedi.

Öcalan kendisine Filiz Aker ile yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi; "Ne Vatan'dan biliyorum ne de kendisini tanıyorum. Vatan evci biri, eşi de bebek bekliyor. Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. Sadece Vatan'ı bilirim, işnde gücünde biriydi."


"VATAN'IN HİÇBİR SUÇU YOK, TEYZEMDE VATAN TUTKU HALİNDEYDİ"

Teyzemde tutku halindeydi. Vatan’ın hiçbir suçu yok. Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı. Teyze 'saçmalama' derdim. "Karısını boşayacak benimle evlenecek" derdi. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Yerde bir adam yatınca Vatan’a olan aşkını bildiğimden 'odur' dedim. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm. Neredeyse iki senedir teyzem bu otelde kaldığından (silahı öyle sokmuş olabilir diyor)...



#Vatan Şaşmaz
#Vatan Şaşmaz kimdir
#Filiz Aker
#Melike Öcalan
#Yasemin Adalı
#Vatan Şaşmaz kaç yaşında
#Vatan Şaşmaz evli mi
7 yıl önce