|

Bıçaklanarak öldürülen Ramazan Hoca'nın konuşması tekrar gündem oldu: Muhalefet olmak bekar olmak demektir iktidar olmak evli olmak demektir

18:35 - 31/01/2024 Wednesday
Güncelleme: 20:50 - 31/01/2024 Wednesday
Diğer

Diyarbakır'daki Ulu Camii çevresinde İslam'ı vatandaşlara anlatarak adından söz ettiren Ramazan Hoca lakaplı Ramazan Pişkin, İstanbul Fatih'te tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Sevenlerini üzdü

Sosyal medyada paylaşılan videolarıyla milyonlara ulaşan Ramazan Hoca ile ilgili gelişme sevenlerini derinden üzdü. Filozof Ramazan lakaplı Ramazan Hoca, İstanbul Fatih'te bulunan Kocamustafapaşa Caddesi'ndeki bir iş yerinde, bilinmeyen nedenden dolayı bir şahısla tartışma yaşadı. İş yerinde çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bıçaklanan Filozof Ramazan lakaplı Ramazan Pişkin, ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken Ramazan Pişkin ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"Selahattin Demirtaş benim inancıma terstir"

Ramazan Hoca'nın 2021 yılında paylaşılan videosunda çevresindekilerin sorusu üzerine terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş ile ilgili yaptığı konuşma tekrar gündem oldu. Ramazan Hoca Demirtaş'ın 7-8-9 Ekim olaylarının baş müsebbibi olduğunu söyleyerek, "Selahattin Demirtaş benim şahsen güvendiğim bir insan değil. Bana göre o sıkıntılıdır. Muhalefet olmak bekar olmak demektir. Bekara kadın boşamak kolaydır. Ama iktidar olmak, evli olmak demektir. Evliliğin yükü bekardan üç, dört, beş, altı kat daha zordur. Selahattin Demirtaş benim inancıma terstir. Diyor ki 'Apo’nun heykelini kuracağız. Apoizmin. Güneş’in ve Ay’ın çocuklarına selam olsun.' bu olmaz." ifadelerini kullanmıştı.

#Ramazan Pişkin
#Ramazan Hoca
#Diyarbakır
#Ulu Camii
3 months ago