|

Vali Gül minik Edanur'un ailesinin acısını paylaştı: Kelimelerin bittiği yerdeyiz

22:00 - 29/04/2024 الإثنين
Güncelleme: 22:03 - 29/04/2024 الإثنين
Diğer

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'de İBB ekiplerinin ihmalkarlığı nedeniyle su birikintisine düşerek hayatını kaybeden Edanur Gezer'in cenaze törenine katıldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunan Vali Gül, adli sürecin devam ettiğini belirterek, ihmal ve kusur olup olmadığının araştırılacağını, olayın titizlikle inceleneceğini söyledi.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde su birikintisine düşerek hayatını kaybeden beş yaşındaki Edanur Gezer için Esenyurt'ta bulunan Kıraç Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "Bundan sonraki süreci takip edeceğiz. Kelimelerin bittiği yerdeyiz" dedi.

Küçükçekmece'de Fatih Mahallesi Menekşe Sahil Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti.

Vali Gül Sönmez ailesinin acısını paylaştı

İBB'nin ihmalkarlığı nedeniyle hayatını kaybeden Edanur Gezer için bugün Esenyurt'ta bulunan Kıraç Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, ailesi, yakınları ve cezaevinden izinle çıkan babası kelepçeli olarak katıldı.

Vali Gül, minik Edanur'un naaşının bulunduğu tabuta omuz verdi.

"Savcılarımız titizlikle bu olayı soruşturacak"

Cenazenin ardından açıklamalarda bulunan Vali Gül, bundan sonraki adli sürecin devam edeceğini, ihmal ve kusurun olup olmadığının araştırılacağını belirterek, "Bütün ölüm olaylarında olduğu gibi savcılarımız titizlikle bu olayı soruşturacaklardır. Soruşturmanın neticesinde ne çıkar? Ne olur? Bilmiyoruz, hep birlikte bu süreci takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.



#Davut Gül
#İstanbul Valisi
#Cenaze
#Edanur Gezer
٪d يوم قبل