|

Wilfried Zaha kimdir?

İsmail Kartal liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Alexander Djiku, Umut Nayir, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan sarı-lacivertli kulüp, Wilfried Zaha ile anlaştı. Peki Wilfried Zaha kimdir? Wilfried Zaha nereli kaç yaşında, hangi takımda oynadı, oynadığı mevki neresi?

11:03 - 17/07/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Wilfried Zaha
Wilfried Zaha

Transferde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’de Rodrigo Becao ve Dominik Livakovic’te de resmi hamleler bekleniyor. Herkesin merakla beklediği Wilfried Zaha konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Becao konusunda İtalyan kulübü Udinese ile 9+1 milyon euro karşılığında anlaşan sarı-lacivertliler, Brezilyalı stoper ile de 4 yıllık kontrat yapmak istiyor. Bonservisi elinde olan başarılı futbolcu için Fenerbahçe’nin 5 milyon euro yıllık maaş ve 5 milyon euro da imza parası önerdiği aktarıldı. Fildişili yıldızla 3 yıllık da sözleşme imzalanması bekleniyor.

Wilfried Zaha kimdir?

30 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet, 1.80 boyunda. Kariyeri boyunca Crystal Palace, M.United, Cardiff üçgeninde gidip geldi. Geçen sezon Crystal Palace ile 28 resmi maçta 2384 dakika sahada kaldı. 7 gol-3 asistlik performansa imza attı. Bu maçların 21'inde sol kanat olarak oynadı. 7 karşılaşmaya santrfor olarak çıktı. Son olarak 2015 yılında imza attığı Crystal Palace ile olan sözleşmesi sona erdi.



#Zaha
#Wilfried Zaha hayatı
#Fenerbahçe
#transfer haberleri
9 ay önce