|
Onur krizinin ardından Hurma istifa etti, Şota istifanın eşiğinden döndü. İhale Onur'a kaldı
Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanacak Rabotnicki maçı öncesinde şok gelişmeler yaşandı. Sportif direktör Süleyman Hurma ile kaleci Onur Kıvrak arasında başlayan gerginlik, milli file bekçisinin kadro dışı kalıp, kamptan ayrılmasına kadar varmıştı. Bu olayın yankıları dün de artarak devam etti. “Onur varsa ben yokum” restini çeken Süleyman Hurma, görevinden istifa etti; teknik direktör Şota Arveladze de istifanen eşiğinden döndü.

Aralarında “Kendine çeki düzen ver. Yürüyüşüne dikkat et”, “Ben bu takımın kaptanıyım İstediğim gibi yürürüm” gibi atışmalar geçen Süleyman Hurma ve Onur Kıvrak arasındaki gerilimin Trabzonspor'un eski kalecisi Milosevski'nin mezarlık ziyaretinde başladığı öğrenildi. Mezarlığa gitmek için Trabzonspor tarafından 3 araç kiralandı. İlk araçta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 2. araçta Süleyman Hurma, 3. araçta ise Onur Kıvrak ve futbolcular bulunuyordu. Hurma'nın VIP araçla tek başına gittiğini gören kaptan Onur, bu duruma tepki gösterdi.

SENİN NE ÖZELLİĞİN VAR

Kaleci Onur, Hurma'nın tek başına özel araçla gitmesine “Sizin ne özelliğiniz var da bizi minibüs ile gönderiyorsunuz” çıkışını yaptı. Süleyman Hurma, 27 yaşındaki kaleciye “Ben bu takımın sportif direktörüyüm haddini bil” ifadesini kullandı. Bunun üzerine öfkelenen Onur, “Ben de kulübün kaptanıyım, asıl sen haddini bil” cevabını verdi. Yaşanan bu olay, Başkan Hacıosmanoğlu'na aktarılırken önce izin verilen başarılı kaleci, daha sonra kadro dışı bırakıldı. Süleyman Hurma, kaleci Onur'u kadro dışı bırakarak Türkiye'ye yolladı.

Onur'un İstanbul'a döndüğü esnada Hurma ile toplantı gerçekleştiren Başkan Hacıosmanoğlu, tecrübeli kalecinin affedilmesini istedi. Buna tepki gösteren Hurma, istifasını vererek kamptan ayrıldı. Makedonya'dan Türkiye'ye dönen Hurma, “Trabzonspor için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum” ifadesiyle istifasını doğruladı.

HURMA'NIN İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

Bordo-mavili takımdaki Onur krizi, Süleyman Hurma'nın istifasına kadar giderken teknik direktör Şota Arveladze'nin de yönetime istifasını sunduğu öne sürüldü. Gürcü teknik adam, bu yöndeki sorulara "Takımımın başındayım ve önemli bir Avrupa maçına çıkacağız" sözleriyle cevap verirken Şota'nın akıbetinin de Süleyman Hurma ile alakalı olduğu öğrenildi.

Trabzonspor yönetimi, istifa ederek İstanbul'a dönen Süleyman Hurma'nın istifasını kabul etmedi ve Makedonya'ya geri çağırdı. Yönetimin kararına uyan Hurma, Makedonya'ya geri döndü.

Yönetiminin Onur yerine Süleyman Hurma yönünde tavır alması, Şota'yı da istifa kararından döndürdü.

“Beni buraya getiren Süleyman Hurma'dır" diyerek istifa kararı alan Gürcü teknik adam, Süleyman Hurma'nın istifasının kabul edilmemesiyle aldığı kararı rafa kaldırdı.

Onur-Hurma krizinde Hurma'nın yanında yer alan Trabzonspor yönetimi, kaleci Onur Kıvrak'a ağır bir yaptırım uygulamayı planlıyor. Tecrübeli kaleciyle para cezasının yanı sıra kadro dışı kararının devamı gibi yaptırımlar söz konusu.
#Trabzonspor
#Onur krizi
#Süleyman Hurma
#Hacıosmanoğlu
٪d سنوات قبل
Onur krizinin ardından Hurma istifa etti, Şota istifanın eşiğinden döndü. İhale Onur'a kaldı
Refakat izni hakkında memurlara pratik bilgiler
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü