|
Umudu vuranlara karşı
En büyük düşmanımız umudu vuranlardır.

En büyük ihanet de umuda saldırmaktır. İnsanların umudunu vuranlar, kalpsizdir, ruhsuzdur ve acımasızdır. Bir insanı öldüren katil olur ama insanların umudunu öldürenler zalim olur. Yıllarca sürecek bir etki yapar umudu vurmak. Nesilden nesle geçer.

İttihad-ı İslam umudunu vuranlar

Bizim İslam dünyası için hayallerimiz ve umutlarımız vardı. Yüzlerce yıldır sağlayamadığımız “İttihadı İslam” bu kez gerçekleşecekti. Öyle umut ettik, öyle inandık. Bu sayede insan gibi yaşayacaktık, ezilmeden, sömürülmeden, başımız dik olacaktık, eskiden olduğu gibi.

Batı'ya karşı verdiğimiz yüzlerce yıllık kavgada en büyük direnci gösteriyorduk, parçalanmış topraklarımızı topluyorduk.

İttihadı İslam, Ümmet, İslam Birliği...

Arap Baharı tüm bunların umuduydu, Erdoğan, AK Parti tüm bunların ilham kaynağıydı. Hepimiz, tüm kardeşlerimizle kucaklaşacağımız gün için dua ediyorduk ve çok yakın hissediyorduk bu günü.

Gelip anlının ortasından vurdular umudumuzun.

Mısır'da darbe yapanlar, darbeyi destekleyenler en çok o umudu vurmak istediler, en çok ümmet olma umudunu vurdular.

Rabia meydanında vurulan genç Esma değil, genç ümmet umududur. Esma değil, onun zihnindeki ümmet bilinci ve kalbindeki Müslüman sevgisidir onlar için en tehlikeli olan şey.

Bizim umutlarımızın katili Mısır'da Sisi'dir ve onu hem Batıda hem İslam dünyasında destekleyenlerdir. Bunu bilin, bunu unutmayın.

Şii-Sünni kardeşliği umudunu vuranlar

Bizim kalelerimiz dışarıdan değil, hep içeriden vurulmuştur, içimizdeki hainler vurmuştur bizi.

Suriye'de Esed'tir bizim umutlarımızın katili. Ona destek verenlerdir. Bir mezhep kardeşliğini, ümmet bilincini en çok hedef alan bunlardır.
Unutmayın, kim ki kendi mezhebini kutsuyorsa, diğer mezhepleri tekfir ediyorsa, reddediyorsa bilin ki o bizim dostumuz değildir, bizim kardeşimiz değildir.

İslam'ın dünyaya umut olmasını vurdular

Bize en büyük zararı verenler, İslam dünyasına en büyük tahribatı yapanlar; “
selam ehli Müslüman” algısını, “kafa kesen katil”e çeviren IŞİD'dir. Batı medeniyetinin çürümeye başladığı bir zamanda, İslam, insanlık için umut olacakken tam, ortaya çıkıp umudu kestiler.

Kafeslerde yaktıkları bir insan değil, bizim dünyaya örnek olma umudumuzdur. Biz insanlığın mutsuzluğuna çare olacakken, insanlığın mutsuzluk kaynağına dönüştürdü IŞİD.

Kürt Türk birliğini vurdular

Bir Müslüman milleti, Kürt-Türk diye ayıran zulme son verecekken, yeniden kucaklaşacakken, yeniden göğüslerimizden sevgi akacakken, gelip vurdular umudumuzu. PKK Türkiye'nin mayasını zehirledi, Müslüman birliğini vurdu, kardeşi kardeşten ayırdı. PKK, Mezopotamya'da Kürdü Türk'ten, Arabı Acem'den ayırıp, huzurumuzu vurdu.

Türkiye milletlerin umudu, bir arada yaşamanın limanıyken PKK bir hain kurt gibi parçaladı bizi. Çocuklarımızı çaldı analarının koynundan, babaları vurdu çocuklarının elini tutarken, kızlarımızı kaçırdı gelin olmayı umut ederken.

En büyük düşmanımız umudu vuranlardır

Gençlerimiz, kızlarımız, çocuklarımız

Bilin ki en büyük düşmanımız umudumuzu vuranlardır. Onlara karşı birlikte saf tutun. Bir Kürtle birlikte PKK'ya karşı saf tutun. Bir Arap'la birlikte IŞİD'e karşı saf tutun. Bu kavgayı önemseyin.


Umudumuz olmadı mı, rüzgarda savrulan boş yaprağa döneriz çünkü.

Bizi kuru yaprağa döndüren şey umutsuzluktur.

Umudumuzu vuranları iyi tanıyın, unutmayın ve insanlık için onlarla mücadele edin.

Sakın gaflete düşmeyin, onlara benzemeyin, onlar gibi zulmetmeyin, katletmeyin, küfretmeyin. Bizim savaşımızın bile şerefi vardır, onuru vardır.


Umudunuzu vuranları ancak aklınızı kullanarak yenebilirsiniz, öfkeyle, hakaretle, sloganla değil.
#selam ehli Müslüman
#Kürt-Türk
#pkk
9 yıl önce
Umudu vuranlara karşı
Şeriatsız tarikat olmaz
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü