|
Hedefsiz bu kadar
Hedefsiz bir takımın futbol oynamaya hevesi ve isteği belli. bir seviyenin üstüne çıkamıyor. Bu durum Galatasaray'ın içinde bulunduğu ve muhtemelen sezonun geri kalanında da içinden çıkamayacağı bir sorun. Avrupa Şampiyonası nedeniyle sezon sonuna doğru bir kaç bireysel yükselişin haricinde Galatasaray'ın görüntüsünün daha iyi bir hale bürünmesi pek muhtemel durmuyor.

Pas yapamayan, yapmaya çalıştığı zamanlarda da hızlı davranamayan Galatasaray, Konyaspor'un işini oldukça kolaylaştırdı. Oyunun gidişatı maçın büyük bölümünde Konyaspor'un takım karakterine uygun bir biçimde seyretti. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray'ın da yetersizliğinin katkısıyla savunma işini iyi yaptı ama hücuma çıkma ve pozisyon üretme konusunda sıkıntı yaşadı. Herhangi bir tehdit oluşturmamaları Galatasaray'ın topyekün yüklenmeye cesaret etmesine ve 60. dakikadan sonra baskı yemelerine sebep oldu. Hücum oyuncularının kapasite eksikliği sezonun geri kalanında iyi iş çıkaran Konyaspor'un bir üst seviyeye çıkamamasının en büyük sebebi.

Galatasaray için sezonun geri kalanı bir formalite. Oyunun içindeki değişkenlere ve rakiplere göre dünkü maçın son bölümündeki gibi saman alevi parlamalar olabilir. Galatsaraylı futbolcuları ve taraftarları zor ve sıkıcı bir dönem bekliyor.
#Galatasaray
#Avrupa Şampiyonası
#Konyaspor
8 yıl önce
Hedefsiz bu kadar
‘Suriyelilere vatandaşlık’ Aman dikkat!
İstiğâse nedir?
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed