|
Her eksi yönetime yazar
Galatasaray, kadro iskeletinin ezberleriyle maça hızlı başlayarak ihtiyacı olan golü erken buldu. Gol sonrasındaki 15 dakikada da bu kadrodan beklenecek oyunu ortaya koydu. O dakikalarda Antalyaspor'un hücumuna nispeten zayıf olan savunmasının açıklarını yeterince kullanamadı sarı kırmızılılar. Oyunun uygun seyrine rağmen 25'inci dakikada ikinci golü bulamamış olan Galatasaray, o dakikadan sonra topu rakibine daha çok verip, beklemeye çekildi. Antalyaspor'un golü 25 ve 65'inci dakikalar arasında sinyallerini veriyordu. Galatasaray'ın o dakikalarda bir teknik adam dokunuşuna ihtiyacı vardı ancak Taffarel risk almayıp, gidişata razı oldu. Taffarel'in 11 tercihi anlaşılabilir tercihti ama kötü giden oyunu düzeltmek adına hamle yapması beklenirdi. Rodriguez'in Selçuk'la ve tüm takımla uyumsuzluğunun çaresini golü yemeden önce aramalıydı.

64 ve 66'ıncı dakikalarda gelen bir Antalya bir Galatasaray golü oyunun da özetiydi. Beraberliği yakalayan Antalya, gole ihtiyacı olan Galatasaray'a karşı kalesini koruyamadı. İstanbul deplasmanı için yumuşak bir takım olan Antalya karşısında Galatasaray'ın topa daha fazla sahip olup, çok daha rahat bir galibiyet alması gerekirdi. Ne var ki, Galatasaray öne geçmesine rağmen bu yolu tercih etmedi ve yine golü yedi. Tekrar öne geçti, yine koruyamadı. Kolay geçebilecek bir iç saha maçında iki puan kaybetti.

Galatasaray'ın bu sezon her eksisi yönetimin hanesine yazar. Yaz dönemi yönetimsel bir skandaldı, geçti. Hamza Hamzaoğlu iletişime son derece açık bir teknik adamdı, anlaşmazlıklar yüzünden yollar ayrıldı. Tamam, bir tasarrufta bulunuldu ama alternatifleri hazırlanmadı. Olası her kötü senaryoda en masum olan futbocu kadrosudur.
#Galatasaray
#Taffarel
#Rodriguez
8 yıl önce
Her eksi yönetime yazar
Mükellef kuş Twitter ve diğerleri...
"Atatürklü demokrasi" olur mu?
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı