|
Kazanmayı hatırlamak

Fenerbahçe sezona hem oyun hem sonuç olarak çok kötü başladı. Sarı-lacivertlilerin gösterdiği performans aslında kapasitesi yüksek olan kadronun sorgulanmasına sebep oldu. Eksik çok belirgin; oyun aklı yüksek, takımı yönlendirebilecek bir saha içi lideri.



Fenerbahçe dün de aynı eksikliği hissetti. Galibiyette, takımın mecburen daha istekli olma hali ve ligin en zayıf ekiplerinden Kasımpaşa'yla oynamanın etkisi büyüktü. Fikstür, kazanmak için en uygun maçlardan birini getirmişti.



Düşük tempolu maçta Fenerbahçe iyi oyunun sonucunda gollere değil, gollerin sonucunda iyi oyuna ulaştı. Son bölgede doğru paslar ve iyi gol vuruşları maçı daha 20 dakikada Fenerbahçe'ye getirdi. Süper Lig'in şu an itibariyle en yumuşak takımı olan Kasımpaşa'nın maça ortak olacak ya da geriye düştüğünde reaksiyon gösterecek gücü yoktu. Volkan Şen, Emenike ve potansiyelini sarı-lacivertli formayla ilk defa bu kadar net biçimde ortaya koyan Lens maçı alan isimler oldu.



Fenerbahçe için kazanmayı hatırlamak, özgüveni geri getirmek çok önemliydi. Çünkü, kötü gidişi tümüyle bir çöküşe dönüşmeden engellemek gerekliydi. Gösterişli skor ve sezonun şu ana kadarki en iyi futbolunu değerlendirirken zayıf rakip Kasımpaşa da faktörünü göz önünde bulundurulmalı. Yine de üç puan iyidir ve yarışta kalmak için Fenerbahçe'nin futbolunu oturtana kadar bu üç puanlara çok ihtiyacı var.




#Fenerbahçe
#Volkan Şen
#Emenike
il y a 8 ans
Kazanmayı hatırlamak
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî