|
Sıradan bir deplasman

Galatasaray, uzun süredir izlediğimiz en iyi başlangıçlarından birini yaptı Mersin deplasmanında. Sarı-kırmızılılar Sneijder, Olcan ve Selçuk'un aldığı sorumluluk ve iyi bir pas trafiğiyle rakip yarı sahada olumlu işler yaptı. Ancak Umut iyi niyetli ama yine verimsizdi, Podolski sahada bile yoktu. Böyle olunca hücumun son bölgesinde etkili olmak imkansız bir hal aldı ve Galatasaray orta sahası mecburen uzaktan şut denemeleri yapmak zorunda kaldı. Oyun anlamında olumlu ama sonuca yansımayan ilk bölüm Mersin'in golüyle son buldu.



Mersin İdman Yurdu'nun ilk golü Galatasaray'ın o ana kadar saha içindeki zayıf halkaları Umut ve Semih'in ortak yapımıydı. O gol sarı- kırmızılıların kırılma noktası oldu. Semih Kaya'daki önlenemez düşüş sürüyor. Gördüğü iki sarı kart ve Nakoulma'nın golündeki pozisyon hatası acemilik veya konsantrasyon eksikliğinden kaynaklıydı. Nakoulma antrenmanda ceza sahası içinde o kadar rahat şut atmıyordur.



Konya karşısında son bölümdeki parlaması sonucu almaya yeterli olmayan Galatasaray, kupadaki Akhisar deplasmanında ise 5 dakikada avantajı kapmıştı.



Ekim ayından beri Süper Lig deplasmanında kazanamayan Galatasaray, dün beklentilerin üstünde başladığı maçta yediği bir golle oyundan düştü. Karşılaşma Galatasaray'ın sıradan bir dış saha maçına döndü. Kendi adına doğruları yapan Mersin İdman Yurdu,


sınırlı sayıda silahını kulla-narak ihtiyacı olan üç puanı aldı.


#Galatasaray
#Selçuk
#Mersin
8 yıl önce
Sıradan bir deplasman
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi