|
Volkan'ın hediyesi
Fenerbahçe, iki haftadır oyunun iki yönünde de alan paylaşımı ve sahaya yerleşim konusunda eksiklik yaşıyor. Halbuki, bu özellik sezona oldukça kötü bir giriş yapan sarı-lacivertlilerin Kasım ayıyla beraber yaptığı çıkışın en önemli faktörlerindendi. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor, dün de Gençlerbirliği, Fenerbahçe'nin bu zaafından faydalanmasını bildi. Konuk ekip, Fenerbahçe orta sahasıyla savunması arasına yetenekli ve çabuk ayaklarını sokarak tehlikeli pozisyonlar üretti. Hücum oyuncuları son hamlelerde becerikli olsa öne geçen taraf Gençlerbirliği olurdu. Beceriyi o ana kadar etkisiz bir görüntü veren Lens gösterdi, muhteşem bir asistle takımının öne geçmesini sağladı. Fenerbahçe ilk 45 dakikayı gol yemeden bitirmenin hesabını yaparken soyunma odasına galip girdi.

Sow'un golü kritik bir dakikada geldi ama Gençlerbirliği ikinci devrede de rahatlığından bir şey kaybetmemişti. Hatta ilk devrenin ortasında kurduğu baskıyı ikinci yarıda daha uzun süreye yaydı. Gençlerbirliğili oyuncular oynadıkları futboldan keyif alırken, izleyenlere de keyif verdi. İrfan Can üstün yeteneklerini ilk defa bu seviye bir maçta sergiledi. Oyun zekasını ve becerisini sahaya yansıttı ve takımının hücumunu yönlendirme konusunda çok başarılıydı. Ondan böyle performanslar uzun süredir bekleniyordu.

Fenerbahçe adına ayakta kalan tek isim kaleci Volkan Demirel'di. Tecrübeli kaleci yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyetinde başrol oynadı. Devre arası yaklaşırken kötü oyuna rağmen kazanılan kritik üç puan Volkan Demirel'in hediyesiydi.
#Fenerbahçe
#Antalyaspor
#Volkan Demirel
7 yıl önce
Volkan'ın hediyesi
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle