|
Ayumi Takano kafaya takmış!

Maya takvimine göre kıyamet üç sene sonra kopacak” diyen 2012''yi izledim. Acaip abartmışlar “Film muhteşem” diye… Çıktığımda kandırıldığımı hissettim.

Zaten Mayaların torunları “Bizim takvimimizde 2012''de kıyamet kopacak diye bir iddia yok. Bu filmle dünyayı kandırıyorlar” açıklamasını yapmıştı.

***

Bursa-Galatasaray maçında bir taraftarın elinde oyuncak timsah ekrana geldi. Oyuncak timsahın ağzında domuz gribine karşı maske vardı.

***

Bugüntv''yi açtığımda Ali Atıf Bir hoca “Isırasım geliyor” diyordu. Başını kaçırdığım için kimi ısırdığını anlayamadım.

Evde kalmış bir ablamızın seyir defteri;

“Bayram bitiyor… Yarın sabah Star''daki Dest-i İzdivac izlenecek. O biter bitmez atv''deki İzdivac''a geçilecek. Arada bir Fox''taki İzdivac programına bakılacak.”

***

Hülya Avşar''lı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışması çok güzeldi. Nitekim bu reytinglere de yansıdı, hem AB hem de totalde birinci oldu. Yarışmaya rapçi ilkokul öğrencisi damgayı vurdu. Acun''un yerinde olsam Hülya Avşar''ı kaçırmam, her hafta onunla devam ederim.

***

Darbe yanlısı tüm gazeteci ve yazarları Acun Ilıcalı''nın programında yarıştırmak lazım diye düşünüyorum “Demokraside Yeteneksizsiniz” adı altında…

***

Ruhat Mengü Star''da dün yayınlanan programında “Basının tamamı susturuldu” dedi.

E sen konuşuyorsun ya Ruhat hanım… Kendini basından saymıyor musun?

***

Levent Kırca makyajla Atatürk olup “Vatan elden gidiyor” edebiyatı yaptı… Genel müdürünün İtalyan, sahibinin Murdoch adlı Musevi''nin olduğu Amerikan patentli, Amerikan isimli Fox kanalında…

***

Habertürk''te Aırport programında yabancı uyruklu konuklar vardı. Bunlardan biri de Japon hanımefendi Ayumi Takano idi. Ayumi Takano bir şeye takmış kafayı. Diyor ki;

“Türkiye''de çok kaotik bir yapı var. İnsanlar sanki kuralları delmek için yaşıyorlar” dedi.

Ah be Ayumi Takano kardeş…Takma sen kafana…

On yılda bir darbelerle uyanmış bir ülkede ne yapsın bu insanlar.

***

Show haber anchormanlarından Korcan Karar geçtiğimiz hafta bir günlüğüne Londra''ya gidip bir davete katıldı. Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Sophia Loren''le muhabbetini gösteren görüntü ve fotoğraflar ile döndü. Çekimleri Obama''nın seçim-imaj kampanyasını yürüten fotoğrafçıya yaptırmış.

Şimdi Korcan''ın “Obama''nın fotoğrafçısı ile çalıştım” diye hava atma hakkı var.

14 yıl önce
Ayumi Takano kafaya takmış!
Bir Başka Mesele: Çözülme baba otoritesinin sarsılmasıyla başladı
Ayasofya’da namaz kılma zevki
ABD’nin raporu tutarsızlık abidesi..
Maskeli balo bitti: Gazze, dünyanın Siyonistlerin esareti altında olduğunu ispat etti!
Erdoğan’ı erken finale zorlamak: 2015