|
Fenerbahçe hazır değil

Monaco ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında Fenerbahçe'nin bu seneki iki net sorunu ortaya çıkmıştı: Pereria ve tribünlerdeki boşluk.



Sorunlardan biri çözülse de Kadıköy sessizliğinin sürdüğünü gördük maçtan önce. Saha sonuçları ile değişir mi, bekleyip göreceğiz. Geçen sene yaşadığı küme düşme korkusunun ardından önemli takviyeler yapan Kayserispor karşısında Fenerbahçe ilk dakikalarda pek üstünlük sağlayamadı. Haziran-Ağustos döneminde yap(a)madığı hazırlık dönemini geçiriyor gibi Fenerbahçe. Gerek kadro gerekse kadrodaki oyuncuların görev yerindeki değişiklikler de bu durumun ispatı.



İlk yarım saat Nakoulma ve Emenike'nin karşılıklı gayretleri ile geçti. Bu denklik karşılıklı iki duran top golü ile tescillendi. Fenerbahçe adına golün kahramanı Kjaer'in gördüğü kırmızı kart sonrası sarı-lacivertliler, ilginçtir 11 kişi olduğu bölümden daha iştahlıydı ve galibiyet golünü de buldu. Derken Kayserispor yediği golün aynısını atarak cevap verdi ve skor eşitlendi.



İlk yarının son bölümünde sinir harbine dönen maç ikinci yarıda da heyecan vaat ediyordu. Rakibin 10 kişi olması Kayserispor'un galibiyet arama arzusunu getirdi. Ancak rakip kalede daha net pozisyonlar bulan Fenerbahçe oldu. Son yarım saate girilirken oyun yine ilk yarının son bölümüne benzedi. 10 kişi olmasına rağmen Fenerbahçe topa da pozisyona da daha fazla sahip olandı. Sonuca gitmek adına kulübeden gelmesi gereken Fernandao mu olmalıydı? Tartışılır...



Birkaç dakika sonra beklenen değişiklik de geldi Advocaat'tan. Van Persie'nin dahli ile Fenerbahçe'nin baskıyı arttırması beklenirdi ama golü bulan Kayserispor oldu. Ama maç içindeki gelenek değişmedi ve bir kez daha karşılıklı gol vakası yaşandı ve bu kez Fenerbahçe golü buldu. Başlarda söylediğimizi yineleyeyim; Fenerbahçe yönetsel hatalarla sezon başı hazırlığını fiilen şu anda yapıyor ve bunun bedelini ödüyor vesselam..


#Fenerbahçe
#Şampiyonlar Ligi
#Kayserispor
8 yıl önce
Fenerbahçe hazır değil
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle