|
Trabzonspor"un sorunu çok!

Trabzonspor''da sorun belli… Fizik ve mental yorgunluk… Buna önemli oyuncuların yokluğu ile zaten yetersiz olan kadro ve de son haftalardaki kötü sonuçlar eklenince akibet kaçınılmaz oluyor! Dün akşam Trabzonspor maça yine tutuk ve temposuz başladı. Cılız birkaç ataktan sonra Gençlerbirliği''nin "Messi''si" Hurşut''ın, Celusta''yı yağdan kıl çeker gibi oyundan düşürüp nokta ortasına Soner kafayı vurunca, bordo mavili ekip yine vurgun yemiş gibi oldu!

Golden sonra Trabzonspor''un forvet hattını oluşturan Volkan, Henrique ve Halil''in sürekli yer değiştirmeleri ve geriden de özellikle Alanzinho ile sağdan Serkan''ın bindirmeleri bir türlü sonuç vermedi. Çünkü ev sahibi ekipte sahaya çıkan oyuncular birbirlerinin özelliklerini çözememiş bir görünüm sergiliyorlardı. Trabzonspor ilk yarı boyunca yaptığı tüm arayışlarda golü bulamadı. Gençlerbirliği de attığı golün üzerine yatmayı bildi.

Şenol Güneş ikinci yarıya radikal bir değişiklikle başladı. Glowacki''yi dışarı aldı, Adrian''ı oyuna soktu. Aykut, Giray''la stoper oynadı. Top kullanma becerisi yüksek oyunculardan oluşan Trabzonspor''dan gol beklenirken farkı ikiye çıkaran yine konuk ekip oldu. Yasin''in tek hareketle Tolga''nın uzanamayacağı yere vurduğu top kenarda Şenol Güneş''i de hırsından yerine oturttu.

Ancak sonraki dakikalarda Trabzonspor Alanzihno''nun geliştirdiği ataklarda "şüpheli bir penaltıdan" Colman''la gol buldu. Peşinden Adrian ve Halil''in birer şutu direkten dönerken, Alanzinho da mutlak gol pozisyonda topu kaleciye kaptırdı! Aslında bordo mavili ekip ikinci yarıdaki oyunu ile en azandan beraberliği hak etmişti. Ama şanssızlık ve beceriksizlik sonucunu yine sahadan boynu büyük ayrıldı.

Gençlerbirliği çok iyi mücadele etti. Fuat Çapa, Trabzonspor''un aksak yönlerini iyi tespit etmiş. Sezon başında ligin en kötü takımlarından biri diye lanse edilen Ankara ekibi, Fuat Çapa ile bir teknik direktörün ne kadar etkin olabileceğini göstermiş oldu.

Hakem İlker Meral bana göre bu ligin iyi hakemlerinden değil… Verdiği penaltı bana inandırıcı gelmedi. Ama daha önce Henrique''ye yapılan hareket penaltının tarifine daha çok uyuyordu. Ayrıca ikinci yarıda en az 6-7 dakika oynanmayan süre vardı. Bunu hangi ölçü ile 3 dakikaya indirdi kimse anlamadı.

12 yıl önce
Trabzonspor"un sorunu çok!
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle