|
Fenerbahçe tırmanıyor

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, Vestel Manisa maçından sonra yaptığı basın toplantısında “F.Bahçe''ye yeni geldim. Hatalarımı yapılan tenkitler çerçevesinde düzeltmeye çalışıyorum ve düzelttikçe de başarım artıyor” demişti. Bu lafı 55 yıldır futbolun içinde olan bir eski sporcu olarak ilk defa bir teknik direktörün ağzından duydum ve çok takdir ettim. İşte her zaman söylediğimiz gibi, Zico elindeki zengin kadrosunu kullanmaya başladı ve F.Bahçe''nin başarı grafiği de yükselmeye devam ediyor. Bu başarı, Türkiye için çok iyi. Aynı başarıyı Avrupa''da göstermek istiyorsak, dün akşamki gibi F.Bahçe''nin orta saha göbeği Kemal, Aurelio ve ön liberodaki Deniz üçlüsüyle kurulmalı. Böyle olursa Avrupa''da da başarılı sonuçlar alınacağına inanıyorum ve iddia ediyorum.

Deivid''in de her geçen gün daha iyi futbol oynaması bizleri mutlu ediyor. Dün akşamki F.Bahçe''nin dizilişinde Deivid, 4-4-1-1 düzeninde Alex''in yerinde oynayarak çok başarılı bir görüntü verdi ve yine golleri sıraladı. Deivid''in gizli santrfor olarak temayüz ettiği maçta Kemal, Olcan, Semih dörtlü olarak santrfor mevkiinde gözüktüler ve rakibi şaşırttılar ama ön liberoda son maçlarda çok başarılı bir grafik çizen Deniz''in başarısını da söylememek en büyük haksızlık olur.

Bu kadar fazla futbolcu kullanan F.Bahçe''nin gerek Fortis Kupası gerek Türkiye Ligi''nde ve UEFA Kupası''nda başarılı olacağı sinyalleri bize geliyor ve bizi mutlu ediyor. Dün akşamki karlı havada oynanan futbol kalitesini de methetmeden geçemeyeceğiz. Sivasspor seyircisinin sergilediği centilmence davranışların her şehirimizde tekrarlanmasının, teknik direktör Zico''nun F.Bahçe''nin 24 kişilik futbolcu kadrosunu ve genç takımdan aldığı genç futbolcuları sezon boyunca kullanmasının hem F.Bahçe''de hem de Türk futbolunda yeni çağlar açacağına inanıyoruz. Bunun böyle devam etmesini diliyoruz.

Bu galibiyetle F.Bahçe Fortis Türkiye Kupası''nda ikinci tura çıkmayı garantiledi. Ligde puan kaybettiği Sivasspor''a yedeklerle çıktığı maçta 4 gol atarak gerçek yüzünü F.Bahçe taraftarlarına bir kez daha göstermiş oldu. Bu başarıların devamını temenni ederek teknik kadro ve futbolcuları bütün kalbimizle kutluyoruz.

18 yıl önce
Fenerbahçe tırmanıyor
Dövizde çözülme hızlandı: Bir haftada 15 milyar USD
“Evine dönemezsin...”
Antisemitizm, 7 Ekim ve Biden’ın Vietnam’ı
Yangından mal kaçırma: Terör örgütü ABD’den tanınma istiyor!
Unutma sakın!