|
Kabus akşamı

3-2''lik mağlubiyete sevindim desem yalan olmaz. Allah bizi beterinden korudu. Sapır sapır döküldük.

Neler kaçırdık neler. Bin beterini onlar kaçırdı.

İlk 10''da Galatasaray oynuyor gözüktü tabelada Sion 2 farkla öne geçti. Her Sion atağında Galatasaray''ın 6 oyuncusu ileride havyar keserken, Sionlu 3 çocuk Kalli''nin Carusca''lı sol kanadını lime lime etti. Servet ve Volkan sefilleri oynadı. Sol defans koridor oldu. Dünya sonu goller yedik. Bir gol atsak 2-1 olsa İstanbul''a tek golle turu geçiriz derken, Sion üçüncüyü de attı. Şaşkına döndük. Adeshina ve Dominguez defansın başını döndürdü. Farkı şansımız önledi.

İşin özeti şu;

İlk yarı oyun iki defans arasında geçti. Sion kale gibiyken, Kalli''nin defansı kevgir oldu! Görmedim. Galatasaray ruh gibiydi. Carrusca hanım evladı, Servet iflasın eşiğindeki esnaf, Lincoln tam bir hayalet... Bereket 38''de Lincoln nasılsa bir gol attı. Kalli uyandı Carrusca''yı aldı, Ayhan''ı soktu. Galatasaray biraz kendine geldi. Kalli, Carrusca''yı kazanayım derken Galatasaray''ı az daha ateşi atıyordu. Ne işi var Carrusca''nın böyle bir Avrupa maçında.

Galatasaray ikinci yarı saldırdı. Nonda sakatlanıp çıktı. Hakan''ın topa vuracak mecali kalmadı. Ümit oyuna girdi. Saman alevi gibi ataklar birbiri ardına geldi. Linderoth golü attı, kabus biraz olsun umuda dönüştü. Sonuç Galatasaray''a yakışmadı ama böyle bir maçta 50 sene de bir olur. İlahlarla da bizi korumasa fark olurdu.

Maçın özeti;

Bir kilo pamuk mu ağır bir kilo demir mi?

Kantarda eşitler ama pamuk Sion, Galatasaray''ın yarasına tanpon oldu.

Ali Sami Yen''de 1-0 galibiyet bize yetecek. Ama bu azap ömür boyu unutulmayacak.

17 yıl önce
Kabus akşamı
Kürtler kopmasın diye…
Doğru insana yanlış yapmak
Seçimi bırak sahaya odaklan
İsrail yalnızlaşırken Starbucks’ın açıklayamadığı gerçek
Sîdî Ukbe Ulucamii Müslüman Batı dünyasındaki dini yapılarının atasıdır