|
Babuna"ya kan bulundu... Ya şimdi?

Doktor Babuna''ya kan bulundu, ancak bundan duyulan mutluluk kursaklara takılı kaldı. Neden mi? Sağlık Bakanı Osman Durmuş''un iddiaları yüzünden... Babuna, Sağlık Bakanı Durmuş''a hitaben "Benim ailem sizin mensubu olduğunuz partiye büyük bir sevgi besler, bu artık milli bir dava oldu" dedi. Güçlü duruşu ve umudunu yitirmeyişi ile gönülleri fetheden Babuna''ya şimdi niye karşı çıkılıyor? Milletçe Babuna için gözyaşı dökmüş ve ölümcül hastalığının pençesinden alabilmek için seferber olmuşken, şimdi taarruza geçilmesinin sebebi ne? Anlamak güç!

Altaylı''nın başarısı

Ecevit, medyadaki ''Fethullah Gülen sendromu'' sebebiyle Fatih Altaylı''nın konuğuydu. Altaylı programda sık sık "Fethullah Güler" dedi. İsmini telaffuz etmekte zorlandığı bir kişiye yönelik olan programı yönetebilme başarısını herhalde sadece Altaylı gösterebilirdi.

Teke Tek''in yayınlandığı saatlerde ise STV''de "Bir Özel Televizyonun Çarpıtarak Verdiği Azerbaycan Konferansıdır" ifadesiyle Fethullah Gülen''in vaazlarından biri dinletiliyordu.

Önce sağlık

HBB önceki akşam yine sağlıkla uğraşıyordu. Türk Hematoloji Derneği Başkanı''nın konuk olduğu Şeytanın Avukatı isimli programda (Programın isminde şaibe var, şeytanın avukatı ile kastedilen ne? Şeytan kim?) ilik bankası ile ilgili tartışmalar yer aldı. HBB bugünlerde sağlığımızı en çok düşünen kanal olma pozisyonunda... Bu girişim (Türkiye yapay gündemlere takılı kaldığı sürece) toplum sağlığını korumaya yeter mi?.. Bilinmez!

Dişi Reha''nın yapıp ettikleri

Nurseli İdiz, İşte Hayat programında varoşlardan çekip çıkardığı (!) ötenazi isteyen bir aileyi programına konuk etti. Konuğuna yönelttiği soru aynen şöyle: "Tedavi şartları uygun olursa yaşamak ister misin?" İzleyiciye "Bir dişi Reha vakası daha!" dedirten İdiz''in programı hatalarla doluydu. Oktar Babuna Şeytanın Avukatı''na görüş verdikten birkaç dakika sonra Nurseli İdiz''e bağlandı. Telefon bağlantısında ekranın ikiye bölündüğü programda, Oktar Babuna''nın görüntüsünün altına sadece "Erenköy" ibaresi yerleştirildi. İdiz''inkine ise "Stüdyo". Televizyonunu görüşme sırasında açan bir izleyicinin merak ettiği nedir acaba? Görüşülen kişi mi, yoksa yer mi? diye sormadan edemiyor insan. Bundan daha vahimi, ötenazi isteyen ailenin babasının görüntüsünün altına "aile reisi" yazılmasıydı. Dikkat! Feministler sinirlenebilir!

Şok, şok ediyor

Format değişikliğine gitmesine rağmen canlı yayınlanmaya devam eden Şok, "komiklik" hususunda A Takımı''nı geride bırakmaya aday... Programın bu haftaki bölümünde Korcan Karar ve Şok ekibi stüdyoda kavga ederken gülüyordu. Komikliğin bile bir ciddiyeti olduğunu unutan ahaliden kimisi bağırırken gülüyor, kimisi gülerken bağırıyordu. Korcan Karar da buna sinirlenmiş olacak ki bir ara, "Lütfen gülmeden söyleyin" deyiverdi

25 yıl önce
Babuna"ya kan bulundu... Ya şimdi?
“Almanlar et başında”
Varsıllar vergi ödemesin!
Amerikan Evanjelizminin Trump’la imtihanı
Genişletilmiş teröristan projesi böyle çöktü
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle