|
Denizli bir de aynaya bak

İlk yarının kahramanı Rüştü''ydü. Yediği golde hiçbir şey yoktu. 23 ve 30. dakikalarda müthiş iki kurtarış yaptı. Daha o dakikalarda takımının yıkılmasına izin vermedi. Beşiktaş''ın ilk yarıda attığı golün dışında iki pozisyonu daha vardı. İkisinde de pası veren Tello''ydu. Kötü vuruşları yapanlar ise Nobre ve Ekrem''di. İlk bölümde Beşiktaş defansının sol kanadı yol geçen hanıydı. İbrahim Üzülmez burada tek başına kaldı. Kendisine hiçkimse yardım etmedi. Erhan ve Özer bu bölgede fink attılar.

Denizli''nin 3-4-3 dizilişi Beşiktaş''a ters geliyor. Bu elbise bedene uymuyor. Herşeyden önce Nobre ileride tek başına kalıyor. Bobo kaleyi cepheden görmeyince etkili olamıyor. Denizli bu inattan vazgeçmeli. Takımı gol bölgelerinde çoğalamıyor. Sıkıntı da bundan kaynaklanıyor. Orta alanda oynayan Uğur İnceman ve Delgado da gerçek performanslarında değillerse sistem çöküyor. Nitekim dün böyle oldu. Delgado''nun top ayağına geldiğinde taraftarın bir bölümünün bu oyuncuyu protesto etmesi çok tuhafıma gitti. Hani taraftar kötü günde oyuncusunun yanındaydı? Protesto ederek, ıslıklayarak hiçbir şey elde edilmez. Delgado, moral olarak çöktü ve Denizli de mecburen oyuncusunu kenara aldı.

AFERİN SİVOK!

Maçın bir başka kahramanı da Sivok''tu. Kendi kalesine attığı gol yetmiyormuş gibi bir de takımını on kişi bıraktı.

Denizli''nin devre arasındaki tek değişikliği Uğur''du. Cisse''den hiç vazgeçmeyen Denizli, Uğur''a bu kadar çabuk fatura kesmemeliydi.

Denizli, eleştiriye gelemiyor. F.Bahçe maçından sonra kendisini eleştirenlere çok kızdı. Peki be kardeşim biraz da aynanın karşısına geçip kendine baksan nasıl olur acaba? Hiç mi yanlışın yok? Hiç mi suçun yok? Puanlar üçer üçer uçup gidiyor. Ne yapacağız yani? Geçtiğimiz hafta bile ''Merak etmeyin şampiyon olacağız'' dedin. N''olur anlatır mısın durmadan puan kaybederek nasıl şampiyon olacaksın? Sen eleştirmen olsaydın acaba Beşiktaş ve teknik direktörü için neler yazardın, neler söylerdin?

15 yıl önce
Denizli bir de aynaya bak
Görevde Yükselme Yönetmeliği sonrası ilk sınavsız atamalar ve düşündürdükleri
Aklınızı başınıza toplayın
Seçimi bırak sahaya odaklan
İsrail yalnızlaşırken Starbucks’ın açıklayamadığı gerçek
Sîdî Ukbe Ulucamii Müslüman Batı dünyasındaki dini yapılarının atasıdır