|
En iyisi Livakovic en kötüsü Numanoğlu

Atatürk Olimpiyat Stadyumu nefes kesen bir maça sahne oldu. Şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'de düşmeme mücadelesi veren Fatih Karagümrük'le karşılaştı. Sarı-lacivertliler, geriye düştüğü mücadeleyi zor da olsa 2-1 kazandı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.


Maçta o kadar çok pozisyon oldu ki, yayıncı kuruluşun özet görüntüsü bile yaklaşık 10 dakika sürdü. Taktiksel olarak eleştirilebilir elbette ama stresin tavan yaptığı ve iki takım futbolcularının da kazanmak için varını yoğunu ortaya koyduğu böyle maçların seyir zevki daha fazla oluyor. Hataların arttığı, orta sahanın hızlı geçildiği ve kaleci performanslarının belirleyici olduğu bu maçı, hem tribünde hem de ekran başında takip eden sarı-lacivertli taraftarlar, en az sahadaki futbolcular kadar ter dökmüştür.


Fenerbahçe'ye maçı kazandıran, geldiği günden bu yana eleştirilen Livakovic oldu. 6 kritik kurtarışa imza atan Hırvat eldiven, performansıyla hayati 3 puanın mimarı oldu. İsmail Hoca'nın ikinci yarıya Batshuayi ile başlayıp çift santrfora dönmesinin de galibiyete büyük etkisi oldu.


Sahanın en kötüsü ise tartışmasız hakem Tugay Kaan Numanoğlu'ydu. Zaten maçı VAR'daki Andre Narciso yönetti. Portekizli hakem, Numanoğlu'nun vermediği penaltıya müdahale ederken, çaldığı penaltı düdüğünü ise iptal ettirdi.


Fenerbahçe'nin gözü kulağı şimdi Alanya'da olacak. Sarı-lacivertliler, zirveye kurulmanın hesaplarıyla Galatasaray maçını takip edecek.

#Fenerbahçe
#Fatih Karagümrük
#Dominik Livakovic
15 gün önce
En iyisi Livakovic en kötüsü Numanoğlu
Kamu tasarrufu
BİT’lere kadrolu işçi alımında acilen tedbir alınması gerekiyor
Tarih bizi çağırıyor ama biz birbirimizle boğuşuyoruz!
İYİ Parti kongresinin kazananı kim
Şule öğretmen ve yeni maarif modeli