|
Ağzı Bozuk’lar hattındaki derin köprüler!

ZDF'de program yapan Jan Böhmermann, adına “mizah” diyerek Erdoğan'a küfür ve hakaretler yağdırdı. Tepkiler üzerine Alman kanalı özür dilemek zorunda kaldı. Sonra ne mi oldu?



Almanya'nın en büyük medya kuruluşu 'Yahudi şirketi' Axel Springer'in patronu Mathias Döpfner, “ağzı bozuk” Jan'a sahip çıktı. Öyle ki, “Böhmermann'ın ettiği küfürlerin aynısını kendisinin de saydığını” söyledi!



O küfür ve hakareti “fikir özgürlüğü” diye yutturmaya kalktı!



Peki, herhangi bir Alman televizyonunda birisi çıkıp da “Mizah yapıyorum” diyerek İsrail Cumhurbaşkanı'na veya Başbakanı'na küfürler savurabilir mi, hakaret edebilir mi? Bir an için “ettiğini” varsayalım; gör başına neler gelir!



Böylesi bir durumda Döpfner denilen İslam ve Türkiye düşmanlığı tescilli şahıs çıkıp da “Küfürleri kendim etmiş gibi benimsiyorum” diyebilir mi? Asla! Veya “Küfürler fikir hürriyetidir” hikâyesi anlatabilir mi? Ne mümkün!



Bir defa Mathias Döpfner adlı eleman tüm hücreleriyle İsrail ve ABD'ye bağlı ve bağımlıdır. Axel Springer'in yayın ilkelerinde de “İsrail'in çıkarlarını dünya üzerinde korumak” diye bir madde vardır! O ilkelerdeki bir sonraki maddede “Transatlantik ittifak oluşumuna dayanışma desteği” ile “ABD'nin ortak değerlerini korumak”tan söz edilir!



*


Derin Almanya'nın medyadaki “eldiveni” Axel Springer şirketi, Doğan Holding'in ortağıdır.



Baronsal Hürriyet'in Almanya'daki “kan kardeşi” Bild gazetesi Axel Springer şirketinindir.



Kai Diekmann, 2001'den beri Bild'in yayın yönetmeni idi. Terfi etti. 2016'nın ilk gününden itibaren aynı gruba ait gazetelerin başına geçti.



Diekmann, 2004'ten bu yana Hürriyet Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda, CIA'in kanatları altındaki “Atlantik Brücke” derneğinin üyesidir ve yönetim kurulundadır!



Atlantik Brücke'nin binası Almanya Başbakanı Angela Merkel'in evine komşu binadadır. Atlantik Brücke üyeleri arasında Şansölye Merkel ile Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck da vardır.



*


Kai Diekmann'ın “kankası” olan Gladio “gazetecisi” Ertuğrul, bazen Bild için de klavye oynatır. Bir süre önce, Bild'deki yazısında PKK'dan “Radikal Kürt partisi” diye söz ediyordu!



PKK terör örgütünün destekçisi olan Bild, Almanya'da yaygınlaşan İslam düşmanlığını “besleyen” yayınları “itina ile” yapan bir gazetedir.



Bild'in yöneticilerinden Nicolaus Fest, 27 Temmuz 2014 tarihli köşesinde aynen şöyle yazmıştı:



“Tanrı'ya inanmıyorum; ama Hıristiyanlık, Yahudilik veya Budizm beni rahatsız etmiyor. Beni sadece İslam rahatsız ediyor, üstelik artan bir oranda…”



Baba George Bush başkanlığının son aylarında aynen şöyle demişti: “Ülkemizi Yahudi-Hıristiyan birliğinin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız!” (24 Ağustos 1992)



Birinci Bush, 1976-1977 döneminde CIA'in başındaki isimdi. Baba ve Oğul Başkan Bush'lar; uzun yıllar evvel CIA'in kurduğu Moon tarikatına çok yakın durmuşlardır!



*


Alman gazeteci Udo Ulfkotte, “Satılmış Gazeteciler” adlı kitabında, “Atlantik Brücke'nin üyeleri, kamuoyu kanaatlerinin Amerikan yanlısı anlamında etkilenmesi için çaba harcarlar.” diye yazıyor.



Bild'in Atlantik Brücke'yi (Atlantik Köprüsü) el üstünde tuttuğuna dair misalleri sıralayan Udo Ulfkotte, gazetenin “Kazananlar” sütununda yer alan bazı örneklere de dikkat çekiyor. 18 Nisan 2002 tarihli olanını okuyoruz:



“Köprü'yü kuran adam:



ABD eski başkanı (Baba) George Bush (77), dün Charlottenburg Sarayı'nda Eric Warburg Ödülü'nü aldı.



Övgü konuşmasını Joschka Fischer yaptı. Atlantik Brücke, Almanya ile ABD arasındaki ilişkilere katkıları ödüllendiriyor…



-Bild'in düşüncesi, Transatlantik'tir!”



*


ABD'nin sömürgesi konumundaki Almanya'da 1952 yılında “özel örgüt” olarak kurulan Atlantik Brücke'nin günümüzdeki başkanı CDU'lu politikacı Friedrich Merz'dir.



Merz, David Rockefeller'ın kurucusu olduğu Trilateral Komisyon'un da üyesidir. Almanya'da, Atlantik Brücke ve Trilateral Komisyon'un yanı sıra “American Academy'nin, American Jewish Committee'nin, Aspen Ensitütüleri'nin ve European Council on Foreign Relations'ın da büyük etkisi vardır. ECFR'da George Soros'u görüyoruz!



CFR'ın Onursal Başkanı ise David Rockefeller'dır!



Axel Springer'in patronu Mathias Döpfner; American Academy, Aspen Enstitüleri ve American Jewish Comittee üyesidir!



*


Aynen Jan Böhmermann gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ağzı bozuktur! İstanbul baronlarının “CHP'nin başına paraşütle indirdiği” Kılıçdaroğlu, TESEV'in 183 numaralı kurucu üyesidir. TESEV'i fonlayan kuruluşlar arasında milyarder George Soros'un Açık Toplum Enstitüsü'nün yanı sıra National Endowment for Democracy yer alıyor.



NED, CIA tarafından kurulmuştur! Vaktiyle, BND'yi (Alman Federal İstihbarat Teşkilatı) inşa eden de CIA'dir.



Kemal Kılıçdaroğlu, Kasım 2009'da Frankfurt'ta ne yapıyordu? Deniz Baykal'a kaset operasyonundan “ilginç bir yöntemle” haberdar edildiğinde “olay yerinde” BND'nin ajanları mı vardı?


#Jan Böhmermann
#Kemal Kılıçdaroğlu
#David Rockefeller
#George Bush
8 yıl önce
Ağzı Bozuk’lar hattındaki derin köprüler!
Kara dinlilerle milletin savaşı
Siyasette yumuşama: Mümkün mü?
Genç kimdir?
Başkan Erdoğan soykırım davasının müdahili olarak ABD’ye gidecek mi?
Özgürlüğün otoriterliği karşısında Filistin taraftarı öğrenciler