|
Elysee Sarayı’nda kimler ağırlanmıştı?
Paris'i kana bulayan eylemcilerden birisinin poliste kaydı varmış, üstelik Fransız istihbaratının takibindeymiş; bir diğer teröristi ise Fransız polisi elinden kaçırmış! Fransa basınında “Katil Hollande” diye pabuç kadar puntolarla ateş eden veyahut “Göz Göre Göre Katliam” manşetiyle hükümeti suçlayan bir gazete var mı? Yok!

Muhalefet partilerinden herhangi birisinin lideri çıkıp da, “Bu katliam, Elysee Sarayı Gladio'sunun işidir” diye zırvaladı mı? Hayır!

*

Bitmedi…

İçerideki PKK, DHKP-C ve FETÖ destekçisi medya, neden “Katil Hollande” manşeti atmadı veya faturayı Fransız devletine kesmedi?!

Terör Partisi HDP'nin eş genel piyonu Mister Demirtaş da Paris'teki terör saldırısını Elysee Sarayı Gladio'suna bağlamadı!

-Fransa'nın, Almanya'nın, İngiltere'nin, ABD'nin, İsrail'in can dostları; Türkiye'nin ise düşmanıdırlar!

*

Charlie Yürüyüşü'nün ertesi günü birinci sayfasından “Haç çıkaran” Amerikancı Cumhuriyet mi; Paris saldırısını Erdoğan'a bağladı!

Akla ziyandır…

PKK terör örgütünün Can'dan destekçisi Cumhuriyet işte böylesi bir bühtanda bulunurken; Cumhurbaşkanı'nın teröre destek veren devletleri eleştirmesini ve de uyarmasını “gerekçe” olarak gösterdi!

*

Bağımsız Müslüman Türkiye'nin düşmanı Cumhuriyet, dün de bir başka iftira ile saldırıp “Paris katliamının yolu Türkiye'den geçti” manşetiyle bir kere daha 'Haçlı Siyonist İttifakı' hesabına “casusluğa” soyundu!

İntihar eylemcilerinde iki adet “sahte” Türk pasaportu bulunduğu yolunda bir iddia dolaşıma girdi: Fransız makamları doğrulamamış ne gam; “Gerçeğin, iyi bir çamur atma öyküsünü bozmasına izin verme!” diyen İngiliz tabloid medyası kaidesince “fatura” anında Ankara'ya çıkarıldı!

PKK terör örgütünün yayın organı mı; “Paris'te de AKP izi” manşetiyle “Baronsal Gladio” namı hesabına “psikolojik harekât” icra etti!

Ankara'daki kontra terör eyleminin “IŞİD maskeli PKK” saldırısı olduğu gerçeğinin üzerini örtmeye çabalayanlardan biri de bahsi geçen “Özgürlük Düşmanı Gündem” paçavrası idi!

IŞİD'in Paris'teki terör eylemlerini “Türkiye ile irtibatlı imiş gibi göstermeye” yeltenenler korosuna, Terör Devleti İsrail'in Sözcü'sü de katıldı. (Türkiye'deki son İsrail Büyükelçisi ile gizlice görüşenlerin Akbay Ailesi olduğunu hatırlayınız.)

*

Bu arada, ne mi oldu? Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, “Paris'teki saldırıların Suriye'de planlandığını, bazı Fransızların yardımıyla da Belçika'dan yönlendirildiğini” açıkladı!

Medyamızda; Ankara'ya, hükümete, AKP'ye çamur atanlar mı; şimdiye kadar hemen her şey oldular da, hala daha bir türlü rezil olamadılar! Aldıkları “sefer görev emri” doğrultusunda aynı yayınlara (müfteriliğe, çaşıtlığa) devam edeceklerdir!

*

Önce Cizre'yi, sonra da Silvan'ı terörle ele geçirip sözde “kurtarılmış bölge” yapmak amacıyla saldıran PKK, güvenlik güçlerimiz tarafından nakavt edildi:

İşte bu neticeden büyük rahatsızlık duyup, o ilçelerimizde “sokağa çıkma yasağı” uygulanmasına bir kamyon dolusu laf vuran PKK terör örgütünün içerideki bilumum destekçileri mi?

IŞİD'in kanlı eylemlerini müteakip Paris'te “Olağanüstü Hal” ilan edilmesi üzerine adeta dillerini yuttular!

*

Bunların, “Fransa'nın Ortadoğu'da ne işi var?” diye bugüne kadar bir kere dahi sorduklarını duydunuz mu? Buna mukabil, “Türkiye'nin Ortadoğu'da ne işi var?” diye sayısız kez sordular ve Zalim Diktatör Esad'a ve on binlerce masumu katletmesine canla başla destek verdiler!

*

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, 10 Şubat 2015'te Elysee Sarayı'nda PKK terör örgütünün Suriye uzantısı olan PYD'cileri ağırlamıştı da…

“Erdoğan'a nasıl da hareket çekti!” diye; içerideki Bağımsız Türkiye düşmanlarının bir tek zil takıp oynamadıkları kalmıştı!

*

Uluslararası terörün mühendisi ABD'nin başını çektiği Haçlı Koalisyonu'na dâhil Fransa'nın savaş uçakları “IŞİD bahanesiyle” aylardır Suriye'deki sivilleri kasten öldürüyor!

Afganistan ve Irak'ta da aynısı olmuştu: Bir milyondan fazla masum insan Irak'ta, üç buçuk milyondan fazla masum sivil de Afganistan'da Batılı koalisyon güçlerince taammüden katledildi.

Batılı devlet terörü kapsamındaki tüm bu dehşetengiz kanlı tablo karşısında, siz hiç “Hıristiyan Terörü” dendiğini işittiniz mi?
#Elysee Sarayı
#paris saldırısı
#Charlie Yürüyüşü
8 лет назад
Elysee Sarayı’nda kimler ağırlanmıştı?
Erdoğan kimi uyarıyor, bize ne diyor, nelere hazırlıyor?
Bir Başka Mesele: Sistemi psikiyatr ve psikologlar bozdu
Niçin Diyanet
Bi şey yapmalı!
Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi