|
Kaçan kaçana…
Can'daş Cumhuriyet'in dünkü nüshasında İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in yazısı yayınlandı. Ankara ziyaretini son anda erteleyen Zarif, Cumhuriyet için kaleme aldığı yazıda “ABD'nin Irak'ı işgalinin DAİŞ'i ortaya çıkardığına” dikkat çekiyordu!

Ankara'ya DAİŞ iftirası atmayı neredeyse günlük spor haline getiren “Özel Harp Gazetecisi” Can Dündar, önceki gün İran Dışişleri Bakanı'nın makalesini yayınlayacaklarını ilk sayfadan duyurmuştu. Orada, İran'dan “ABD ile yaptığı anlaşmalardan sonra dünyanın gözünün çevrili olduğu ülke…” diye söz ediliyordu.

Cumhuriyet gazetesi, İran'ı “Uğur Mumcu suikastının ardındaki devlet” olarak yıllardır gözleri kapalı suçlayan bir gazetedir; İran, şimdilerde 'ABD ile anlaşma imzaladı' diye birdenbire “cici” oldu:

Ecnebi Cumhuriyet, Washington'a göre hizaya geçer!

Ayrıca…

Tahran, Suriye konusunda Ankara ile zıtlaşan bir politika izliyor ya; İran'ın bu çizgisi, Bağımsız Müslüman Türkiye'nin yeminli karşıtı Cumhuriyet gazetesinin çok hoşuna gidiyor.

*

Uğur Mumcu Suikastı'nın arka planında Türkiye'deki Gladio'nun bulunduğu gerçeğini ihtimamla gizleyenler mi?

En başta Baronsal Hürriyet ile 'Washington Portakalı' Cumhuriyet'tir.

Başından beri hayali İran bağlantısına odaklandılar; suikastla uzaktan yakından hiçbir alakası bulunmayan masum “İslamcı” gençleri suçladılar!

Can'daş Cumhuriyet, Uğur Mumcu Suikastı'nın perde arkası ile asla yüzleşemez! Türkiye'deki Gladio'nun terör örgütleri olan DHKP-C'yi, PKK'yı ve Paralel Yapı'yı canla başla destekleyen Cumhuriyet gazetesidir.

*

17 Aralık Paralel darbe girişiminin savcıları Mister Kara ile Mister Öz, “haklarında yakalama kararı çıkarılmasına” saatler kala yurtdışına tüydüler…

Önce Gürcistan'a kaçtılar, ardından da
Ermenistan
'a gittikleri anlaşıldı!

*

Can Dündar, bu yılın ilk ayında Mister Kara ile röportaj yapmıştı! Cumhurbaşkanı ve AK Parti'yi hedef tahtasına yerleştiren Paralel Savcı'nın dizi röportajda Cumhuriyet'e söyledikleri darbe girişiminin bir nevi itirafı niteliğindeydi.

*

Paralel'in en meşhur savcısı Mr. Öz, twitter'da “Ben dahil herkes hakkında kaçacak yalanıyla milleti kandırmaya çalıştılar ama kaçan göçen olmadı.” diye yazdıktan iki yüz kırk beş gün sonra firar etti!

*

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise geçen yıl Paralel Savcı Öz'ü kastederek “Kıbrıs'a kaçacağımı yazan şerefsiz, nereye kaçacak çok merak ediyorum” demişti!

*

Mr. Öz, kısa süre öncesinde “Gezi eylemleri esnasında PKK'nın sokağa dökülmemiş olmasına” içerleyen bir tweet atmıştı!

“Gezi'de PKK müdahil olsaydı şu anda AKP hükümeti yoktu” diye de eklemişti!

*

Paralel Yapı'nın PKK terör örgütüyle çok yakın ilişkisi, “istihbarat paylaşımı” son terör saldırılarıyla birlikte ayan beyan ortaya çıktı!

Evveliyatı var.

Kobani Kalkışması esnasında sahaya sürülen…

“Kirli mi kirli” bir işbirliğinden; Gladio Kardeşliği'nden söz ediyoruz!

*

Final: En meşhur Paralel Savcı Öz'ü pohpohlamaktan sorumlu pek Nazlı yazar şimdi kiminle kartopu oynayacak?
#Paralel Yapı
#Aziz Yıldırım
#zekeriya öz
#paralel darbe
#Gladio
9 yıl önce
Kaçan kaçana…
Alüfte vicdanlar dünyasında
Islak zemin
Kamu tasarrufu
BİT’lere kadrolu işçi alımında acilen tedbir alınması gerekiyor
Tarih bizi çağırıyor ama biz birbirimizle boğuşuyoruz!