|
Nereden koşuyorlar?

Türkiye aslında ABD ile savaşıyor. Adı konulmamış bir savaştan söz ediyoruz. Jetlerimiz Sincar ve Karaçok'taki PKK kamplarını vurduğunda Amerikan makamları feryat etti. ABD'nin Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili olan Mark Toner adlı küstah “Türkiye, bu harekât ile Amerikalı askerlerin hayatlarını riske soktu” dedi.



Suçlu ve dahi utanmaz ABD; bir de “güçlü” takılıyor!



Amerikan askerleri “orada” ne arıyor?



Bu sualin cevabında, ABD'nin Kuzey Suriye'de PKK devleti kurma planı var. ABD en başından beri PKK'nın hamisidir. Bunu son dönemde “ayan beyan” hale getirdiler.



PKK teröristleri, Amerikan askeridir! Amerikan askerleri de PKK teröristidir!



Emrindeki PKK'yı, yıllardır NATO üyesi Türkiye'ye saldırtan Amerikan Terör Devleti'dir!


*


Terörün Mühendisi Washington yönetimi; dünyanın dört bir yanında açtığı doğrudan yahut dolaylı savaşları, “demokrasi” ve “barış” sözcükleriyle maskelemiştir.



ABD'nin 60'lı yılların başındaki “Barış Gönüllüleri” programı da “Gizli Harp” kapsamında bir saldırıydı…



Bu derin proje “Barış Gönüllüleri Yasası” ile 22 Eylül 1961 tarihinde ABD Kongresi'nden geçerek onaylanmıştı.



Adnan Menderes'in idamından sadece beş gün sonrasındaki bir tarihten bahsediyoruz.



Türkiye'nin de içinde yer aldığı 139 ülkeye sözde “barış ve kültür elçileri” olarak giden CIA ile bağlantılı binlerce Amerikan genci, bu kamuflajlı programda “derin vazife” yaptılar.



“Geri kalmış veya az gelişmiş ülkeleri komünizm tehlikesine karşı korumak” maskesi altında faaliyet gösterdiler.



Gittikleri ülkelerdeki muhtelif farklılıkları körükleyen “bölücülük” temelindeki sinsi projeyi uyguladılar.



Bir yandan da Hıristiyanlık propagandasına giriştiler.



“Barış Gönüllüleri” 1962'den itibaren Türkiye'ye gelmeye başladılar. Komünizmle Mücadele Derneği'nin ilk şubesi Ocak 1963'te İzmir'de kuruldu. İkinci şubeyi aynı sene Erzurum'da yirmi beş yaşındaki Fetullah Gülen açmıştı.



Amerikan emperyalizminin 'Barış Gönüllüleri' adıyla/kılıfıyla Türkiye'de yürüttüğü derin faaliyetler, 12 Mart 1971 muhtırası öncesinde “devrimci bayrak gösteren” örgütlerin inşa edilmesine ya da geliştirilmesine hatırı sayılır katkılar yapmıştır.



“Solcu” yahut “devrimci” dernekler, kuruluşlar, örgütler üzerinden Kürtçülüğün temellerinin atılmasında da hayli etkili oldular. Örneğin, 1969'da “Devrimci Doğu Kültür Ocakları” kuruldu!



1960'lı senelerin son çeyreğinden itibaren Türkiye'deki Gladyo'ya bağlı istihbaratçılarca “solcu” yapılarak “devşirilen” Abdullah Öcalan, 1970 yılında DDKO üyesiydi:



PKK terör örgütünün, ABD/NATO'ya bağlı 12 Eylül 1980 askeri rejiminin bir ürünü olarak “sahne almasına” daha on dört yıl vardı!



1960'lı yıllarda Türkiye'de “vazife” yapan “Barış Gönüllüsü” maskeli CIA elemanlarını antrene edenler arasında Ruzi Nazar ile Graham Fuller başı çekiyordu. 1966'da İzmir'de “dini cemaat” görünümlü Gladyo örgütünün temellerini atan Fetullah Gülen'in ilk “yabancı teknik direktörü” Türkiye'deki görevine 1964'te başlayan CIA mensubu Fuller'dır.



*


“Barış Gönüllüsü” adı altında çeşitli mesleklerde Türkiye'ye gönderilen bin beş yüz kişiden birisi olan

Robert Finn,

1967'de Tokat'ın Turhal ilçesine geldiğinde henüz yirmi iki yaşındaydı!



Turhal Lisesi'nde bir sene İngilizce öğretmenliği yaptıktan sonra Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü'nü geçen Mister Finn, 1969 yılında ODTÜ'de görevlendirilmişti!



Türkiye'yi 12 Mart 1971'e sürükleyen derin hadiselerin ilk işaret fişeği, dönemin ABD Büyükelçisi Robert Komer'in 6 Ocak 1969'da ODTÜ ziyaretiyle atılmıştır. “Devrimci” bayrak sallayan öğrencilerin Komer'in arabasını yaktığı işbu ters manyel” hadise sırasında Robert Finn de “olay yerinde” idi. Büyükelçi Komer ise ilk kez 1947'de geldiği Türkiye'yi 'arkeolog' olarak dolaşmış bir CIA ajanıydı.



*


12 Mart'tan bir yıl sonra Türkiye'de CIA mensubu olarak vazife yapan James Spain, 12 Eylül darbesi sırasında ABD'nin Ankara'daki büyükelçisiydi.



Spain, Ankara'da göreve başladığında; Robert Finn'in eşi Helena Kane Finn ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda memurdu.



Finn çifti, 1978 sonlarında İstanbul'a gelmişlerdi. O sene Amerikan Dışişleri'nin “İstihbarat ve Araştırma Bürosu”na giren Mister Finn; Ocak 1991'deki Birinci Körfez Harekâtı'ndan birkaç ay sonrasında

Çekiç Güç

'ün Diyarbakır Karargâhı'nda yönetici olmuştu!



ABD'nin PKK'ya silah sevkiyatını “Çekiç Güç” yönetiyordu!



Ajan Finn'in, Çekiç Güç'te göreve başlamasından yirmi üç yıl sonrasında (2014'ün Ekim ayında) Terör Partisi'nin başındaki Mister Demirtaş, Washington'da Graham Fuller'ı ziyaret etmişti:



Ziyaretten sadece birkaç gün sonra FETÖ organizasyonuyla Güneydoğu'da Kobani'yi bahane eden malum kalkışma yaşandı!



Geçtiğimiz Cuma günü; CHP'li Tuncay Özkan, cezaevindeki Demirtaş'ı ziyaret etti! Ardından “Türkiye, Selahattin Demirtaş'ı can kulağıyla dinlemeli” diye seslendi!



Kravatlı PKK'lı

Mister Demirtaş,

Amerika'nın Sesi

'dir!


#ABD
#PKK
#CIA
#12 Eylül
7 yıl önce
Nereden koşuyorlar?
Dövizde çözülme hızlandı: Bir haftada 15 milyar USD
“Evine dönemezsin...”
Antisemitizm, 7 Ekim ve Biden’ın Vietnam’ı
Yangından mal kaçırma: Terör örgütü ABD’den tanınma istiyor!
Unutma sakın!