|
Paralel Eşkıya, Türkiye’ye hükümdar olmaz!
Bu sütunda, 3 Şubat 2016'da çıkan yazım
başlığını taşıyordu. O yazının son kısmı şöyle bitiyordu:


“2014 ve 2105'teki sandık sonuçları da Paralel Yapı için hezimet oldu. Şimdilerde

'2016'da darbe olacak. Erdoğan ve AKP Hükümeti gidecek.'

diyerek kapı kapı dolaşan kimi özel görevli elemanlarıyla, fısıltı gazetesi misali 'Kulaktan Kulağa' oynuyorlar! Ezcümle, Baronsal Gladyo'nun 'dini cemaat' maskeli

Paralel Suç Örgütü bütün umudunu Askeri Darbe'ye bağlamış durumda!”


*


Bağımsız Müslüman Türkiye, 15 Temmuz gecesi Paralel Suç, Terör ve Casusluk Örgütü'ne mensup Pensilvanya'nın Askerleri'nce

işgal

edilmek istendi! Cuma gecesi, CIA'in desteğinde ve “NATO Standartları”nda bir darbe girişimi yaşandı!



Aziz milletimizin meydanları doldurması, tankların üzerine çıkmak dâhil topyekûn direnmesi sonucunda Paralel Yapı patentli Askeri Darbe Girişimi püskürtülmüştür.



TSK'nın büyük kısmının, en başta kuvvet komutanlarının Cunta'ya karşı çıkması; Özel Harekât polislerimizin darbecilere kahramanca karşı koyması; eş zamanlı olarak Cumhurbaşkanı'nın, Başbakan'ın, Hükümet'in darbeye karşı kararlılıkla direnmesi; daha evvel benzeri görülmemiş bir kâbus gecesinde hem demokrasiyi kurtarmış, hem de Bağımsız Yeni Türkiye'nin zaferini getirmiştir.



Kaybedenler Paralel Yapı ile birlikte onların patronları olan başta ABD olmak üzere Batılı devletlerdir.



Amerikalı bir emekli askerin Fox News'te “Darbe gerçekleşse idi, İslamcılar kaybedecekti, biz kazanacaktık” şeklindeki sözleri bir itiraf olarak hadiseyi anlatmaya yetiyor!



Batı Cephesi'ne bağlı İçerideki Düşman Kuvvetleri'nin saldırısı sonucunda 208 şehit verdik.



Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum.



*


Kan döken Paralel Darbe Girişimi'nin gayesi devleti, iktidarı, tepeden tırnağa Türkiye'yi ele geçirip eski yıllardaki gibi “ABD'nin Sömürgesi” yapmaktı.



Darbeyi başarsalardı; Türkiye'yi Haçlı Siyonist İttifakı'nın amaçları doğrultusunda Locaefendi'nin liderliğindeki Paralel Yapı yönetecekti!



Paralel Cunta'nın saldırılarıyla hayatını kaybeden 208 kişiden 145'i sivil vatandaşımızdır. 60 polisimiz, 3 de askerimiz şehit oldu.



Müslüman Türk halkının üzerine; devletin kendisine emanet ettiği silahlarla ateş açarak çok sayıda insanımızı kasten katledenler Paralel Yapı'nın mensubu vatan hainleridir.



Aziz milletimize ve vatanımıza olan düşmanlıkları işbu boyuta varmıştır. Darbeyi başarsalardı, yaşananların çok daha ötesinde büyük bir vahşete imza atacakları ortaya çıkmıştır!



208 şehidimizin kanları; senelerdir Pensilvanya'da mukim ve Amerikan devletine kapılanmış, onların namı hesabına Türkiye'yi ele geçirmek için darbe tertipleyen Locaefendi'nin ellerindedir!



Gülen, uzun yıllardır Türkiye'yi teslim almayı bekliyordu. Bir defa daha “çok büyük” bir hayal kırıklığına uğradı.



Can havliyle yeniden deneyebilecekleri için Paralel Yapı'ya karşı devletin ve milletin her an teyakkuzda bulunması, rehavete kapılmaması gerekiyor. Vatanımızın müdafaası, asla gevşemeden ifa edilmeye devam edilmelidir.



Mevzubahis olan Bağımsız Müslüman Türkiye'nin istiklali ve istikbalidir!



*


Bir helikopter dolusu Paralel askerin Yunanistan'a sığınması fevkalade öğretici bir gelişmedir! Kurtuluş Savaşı esnasında Yunan askeri Polatlı'dan daha ileriye geçememişti. Başkentimiz Ankara'yı (Meclis'i, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı) ise Paraleller bombaladı!



Bu ihaneti yapanlar asla Türk askeri olarak tanımlanamaz.



Locaefendi'lerinin; dahası emir ve talimat aldıkları ABD'nin, otoritesine taptıkları İsrail'in askeridirler!



Başta Genelkurmay olmak üzere devlet kurumlarına ateş açan ele geçirmeye çalışan Pensilvanya'nın gözü dönmüş askerleri, Gölbaşı'ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığı Binası'na ise “misket” bombalarıyla saldırmışlardır! En az Şam Rejimi kadar zalim, gaddar ve kan dökücü olduklarını göstermişlerdir.



Şimdiye kadar Paralel Yapı'yı koruyanlar “Bunların neresi terörist? Hani bunların silahı, adam mı öldürdüler?” diyorlardı…



İşledikleri veya karıştıkları sarsıcı cinayetleri (faili meçhuller ve de bazı faili meşhur suikastlar) bir türlü görmek istemiyorlardı.



208 masum insanımızın, Paralel Terör Örgütü'nce vahşice katledilmesi de mi, bunların gözlerini açmayacak?



“Dış güçler, Üst Akıl, Paralel gibi laflar komplo teorisidir” diye Hürriyet'te yazarak aklımızla alay eden Taha Akyol, 15 Temmuz gecesi Paralel teröristlerin Türkiye'ye yaşattığı devasa kâbusa ve acıya da mı “komplo teorisi” diyecek?



*


İncirlik Üssü, darbe girişimi esnasında FETÖ'nün askerlerine yardım ve yataklık yaptı! Paralel mensubu tuğgeneralin, darbe öncesinde İncirlik'teki Amerikalılarla 12 kez görüştüğü saptandı.



Amerikan makamlarının, kerhen veya yasak savma kabilinden Türkiye'deki darbeye karşı imiş gibi “numara yapan” demeçlerinin hiçbir kıymeti ve inandırıcılığı yoktur. Paralel 15 Temmuz'un perde arkasında ABD'nin olduğu kuşkusuzdur. ABD, himayesi altındaki Mister Gülen'i Türkiye'ye iade etmezse çok zor durumda kalır!


#İncirlik Üssü
#FETÖ
#Paralel Cunta
8 yıl önce
Paralel Eşkıya, Türkiye’ye hükümdar olmaz!
İslam coğrafyasında sokaklar ve elitler
Dersimiz "Dersim"dir canlar!
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı