|
Soluğu nerede aldılar?
Baktılar ki, pabuç pahalı; soluğu “NATO'nun Merkezi” Brüksel'de aldılar. Kandil'deki terör kamplarına yönelik fevkalade etkili hava harekâtından dolayı, terör örgütü PKK ile onun “siyasi parti rolünde oynayan” uzantısı HDP panik yaşıyor…

Ankara'nın kararlılığını gördüler.

Batı Kulübü'nden “Vaziyet berbat, acilen bir el atın!” talebinde bulundular.

Son olarak, Zübeyir Aydar ABD'ye açıkça “İmdat” çağrısı yaptı!

*

NATO'nun yanı sıra, Avrupa Birliği de orada…

Terör Partisi'nin başındaki Selahattin Demirtaş'ın, Brüksel'de iki eski DEP'li milletvekili olan Kongra-Gel Eşbaşkanı Remzi Kartal ve KCK Yürütme Konseyi üyesi Zübeyir Aydar ile görüşmesinden ziyade “kapalı kapılar ardındaki temaslarına” dikkat kesilmek gerekiyor.

Washington ziyaretinden Türkiye'ye döndükten sonra yaptığı açıklama ile Kobani Kalkışması'nın fitilini ateşlemiş olan Mister Demirtaş değil miydi?

Orada bir araya geldiği CIA ajanının, 1960'lı yılların ilk yarısından bugüne kadar Türkiye'de hangi büyük şerlere imza attığı gayet iyi biliniyor.

Demek ki, eski kaşar ajan “Görevimiz Tehlike” adını verdikleri yıllanmış serinin şimdiki versiyonunda oynamaya devam ediyor. Böyleleri emekli olmaz.

*

AB ve ABD, PKK'ya yönelik etkili hava harekâtından ziyadesiyle rahatsız…

Bundan dolayı, AB ve ABD'nin sözcüleri ağız birliği ederek “Türkiye'yi PKK'ya karşı orantılı cevap vermeye” çağıran açıklamalar yaptılar!

Baktılar ki, vaziyet ciddi; “orantı” demeye başladılar!

Hani, bunlar “terörle mücadele” konusunda hassastı?

Geçiniz bunları; hepsi tiyatrodur…

AB ve ABD, yıllardır yasak savma kabilinden PKK'ya karşı çıkıyormuş gibi laflar ederler; perde arkasında ise sistematik bir biçimde desteklerler. Dahası, örgütü “el altından” yönlendirip yönetirler. Bugün de böyledir.

*

ABD'nin başına çektiği koalisyon güçleri, Suriye ve Irak'ta IŞİD'i bombalarken “orantı” arıyorlar mı? Hayır!

ABD merkezli bir sivil toplum kuruluşunun raporuna göre bile bölgedeki bu bombalamalar esnasında şimdiye kadar 459 sivilin öldüğü belgelendi. Hayatını kaybedenler çok daha fazla, üstelik…

ABD “Ne kadar çok Müslüman ölürse o kadar iyidir!” zihniyetiyle ve “IŞİD'le mücadele” kisvesi altında kasten sivilleri öldürüyor.

*

Gayrı meşru Irak ve Afganistan işgallerinde ABD ve NATO güçleri; sayısız sivilin, masumun, çocuğun, kadının “bilerek, isteyerek” kanlarını döktü!

Irak'ta bir milyondan fazla, Afganistan'da üç buçuk milyon insan ABD'nin öncülüğündeki Haçlı Seferleri'nde katledildi.

ABD'nin başını çektiği Batı Cephesi, bunca masum insanın kanını kasten dökerken bu katliamlarının hiçbir biçimde sorgulanmasını istemedi, istemiyor…

Buna mukabil; Türkiye, ABD'nin inşa edip el altından yıllardır desteklediği PKK terör örgütünün Kuzey Irak'taki kamplarına bugüne kadar olan “en etkili hava harekâtını” düzenlediği için “Orantısız güç kullanmayın” diyorlar!

Sadece bu örnek bile Batılı devletlerin PKK terörüne verdikleri damardan desteğin göstergesidir.

Haçlı Kulübü Avrupa Birliği'nin yanı sıra Terörün Mühendisi ABD ve Terör Devleti İsrail PKK'nın hamisidir.

*

Kandil'deki terör kamplarına yönelik operasyondan, PKK'lı teröristlerin öldürülmesinden rahatsızlık duyanlar arasında, ABD-İsrail işbirlikçisi Paralel Yapı da var.

“İki polis öldürüldü diye Kandil bombalanır mı?” yollu feveran eden Paralel yazarlar, ABD'yi “Anavatan” olarak tarif ediyorlar!

TSK jetlerinin, PKK kamplarını bombalaması üzerine “Siviller öldürülüyor” şeklinde ayan beyan yalan haberler yapanlar arasında Paralel Medya da yer aldı!

PKK terör örgütüyle mücadeleyi zaafa uğratmak amacıyla; Paralel Yapı'ya mensup hâkimin, Bingöl'de yakalanan PKK'lıları serbest bıraktığı ortaya çıktı!

Yine; Siirt'te yol kesip kimlik sorarken veya hendek kazarken silahlarıyla ele geçirilen, evlerinde silahlarıyla yakalanan PKK terör örgütü mensupları çıkarıldıkları mahkemede serbest bırakılmışlardı!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen iki polisimize yönelik saldırının arka planında da Paralel Yapı'nın olduğu saptandı: PKK'lılara, hedef alınan polisler hakkında “bilgilendirme” yapmışlar!

*

Paralel Yapı'nın meşhur savcısı, açıkça Gezi kalkışması sırasında “PKK'nın sokağa dökülmemesine” içerliyor!

“Gezi'de PKK müdahil olsaydı şu anda AKP hükümeti yoktu” diyor!
#gezi eylemleri
#kobani
#hdp
#pkk
#paralel yapı
#terör eylemleri
9 yıl önce
Soluğu nerede aldılar?
Sahtekâr
Kara dinlilerle milletin savaşı
Neden Şimdi?
Tevhid risalesi yazan Milli Eğitim Bakanı
Bir Başka Mesele: Kadın ve erkeğin ince ayarları bozuldu