|

Demirci: Etrafınıza trafik polisi olmayın

Meram Belediyesi Çocuk Meclisi'nin konuğu olarak Konya'ya gelen Senai Demirci okurları ve izleyenleri ile buluştu.

Seher Aydın
00:00 - 26/11/2007 Pazartesi
Güncelleme: 18:43 - 26/11/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Demirci: Etrafınıza trafik polisi olmayın
Demirci: Etrafınıza trafik polisi olmayın

2 saat süren konferans sonunda Demirci, kitaplarını da imzaladı. "Hayatın Ortak Dili Eğitim" başlığıyla Konevi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konferansa ilgi büyüktü. Programa saatler öncesinden gelen izleyiciler koltukları doldurdu, geç kalanlar ise ayakta izlemek zorunda kaldı. Sevenleri Senai Demirci'yi iki saat boyunca gözlerini kırpmadan izlediler. Demirci, hayattan ilginç enstantaneler sunduğu konuşmasında insan ilişkilerinin ince ayrıntılarını anlattı. Çocuklarımıza, ailemize ve yakınlarımıza karşı tavırlarımızın trafik polisi gibi hatalı davranışlarına hemen ceza kesmek olduğunu, hatalarının dışında iyi yönlerinin de görülmesi gerektiğini söyledi.

Allah'ın verdiği onca nimete karşı insanların nankör davranışlarını, kendi körlüklerinin bile farkında olmamasına bağlayan Senai Demirci, Yaratıcının insanın kendine danışmadan en yüce varlık olarak yeryüzüne gönderdiğini belirtti.

Demirci, program sonunda sanatçı Zara ve Engin Noyan'ın oynadığı Salatü Selam için çekilmiş klibi izlettirdi. Verdiği konferans için teşekkür eden Meram Belediye Başkan vekili Ahmet Hamdi Büyükzeren, plaket ve çiçek takdim ederek Senai Demirci'ye başarılar diledi. Senai Demirci, uzun kuyruk oluşturan ve izdiham yaşayan sevenlerinin kitaplarını da imzaladı.


16 yıl önce