|

Selçuklu'ya bir sağlık ocağı da işadamı İsa Bezirci' den

İşadamı İsa Bezirci tarafından, vefat eden babası Mustafa ve amcası Fahrettin Bezirci adına Selçuklu' ya yaptıracağı sağlık ocağının protokolü valilikte düzenlenen törenle imzalandı.

Yeni Şafak
00:00 - 7/08/2008 Perşembe
Güncelleme: 17:40 - 7/08/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Selçuklu'ya bir sağlık ocağı da işadamı İsa Bezirc
Selçuklu'ya bir sağlık ocağı da işadamı İsa Bezirc

Protokol Vali Osman Aydın, Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci ve işadamı İsa Bezirci tarafından imzalandı.

Vali Aydın, Bezirci'ye teşekkür ederek, "Bu sağlık ocağı sağlık, hizmetlerini daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verilmesine vesile olacağı kanaatindeyim. İlimizdeki sağlık ocaklarının büyük kısmını hayırsever vatandaşlarımız tarafından devlet-vatandaş işbirliği ile gerçekleştirilen yatırımlar olduğunu belirten Vali Osman Aydın "Bu yapılan hizmetler vatandaşın daha rahat, daha kolay hizmet almasını teşkil ediyor" dedi. İsa Bezirci de, "Sayın Valim ve sizlerin huzurunda, sayın başkana teşekkür ediyorum. Rahmetli babam ve amcam adına sağlık ocağını nasip olursa yaptırıyoruz. Rahmetli babamla başkanımın okul projesi vardı. İnşallah rahmetli babamın yolunda ilerleyerek bu projeyi gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Özalan Mahallesi'ne yaptırılacak sağlık ocağı 30 bin nüfusa hizmet verecektir.

16 yıl önce