YeniSafak.com “ Türkiye'nin birikimi... ” Spor'dan

 
Ana Sayfa...
Gündem'den...
Politika'dan...
Ekonomiden...
Dünya'dan...
Kültür'den...
Yazarlar'dan
Spor'dan
Dizi...

  Arşivden Arama

 


CİMBOM'UN İNTİHARI
3-0

Sturm Graz deplasmanında son yılların en kötü futbolunu oynayan G.Saray, rakibe değil laubali futboluna yenildi. Graz'ın golleri Yuran, Schopp ve Schupp'tan geldi

Pozisyon bulamadılar

UEFA şampiyonu Galatasaray, Avrupa'nın sıradan takımlarından Strum Graz'dan fark yedi: 3-0. Son yılların en kişiliksiz futbolunu oynayan Sarı-Kırmızılı ekip, zayıf rakibi karşısında her iki yarıda da sefilleri oynadı. Graz'ın sert futbolundan korkan Galatasaray, özellikle orta alanda pas yapmakta zorlandı. Avusturya ekibi, karşılaşmanın 32. dakikasında defansın hatasından yararlanan Yuran'ın golüyle öne geçti: 1-0. İlk yarıda rakip kalede tek pozisyonu dahi bulamayan Galatasaray, devreyi 1-0 geride kapadı.

Schopp'u tutamadık

Karşılaşmanın ikinci yarısına Marcio ve Ergün'ü alarak başlayan Galatasaray'ı değişiklikler de canlandırımadı. Bu yarıda daha atak bir futbol sergileyen Graz, 64. dakikada Schopp'un golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0. İkinci golden sonra tansiyonu iyice yükselen mücadelenin 69. dakikasında rakibine sert giren Suat kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın 81. dakikasında bu kez sahneye Schuup çıktı. Hızlı gelişen Graz atağında Taffarel'i avlayan Schuup, karşılaşmanın skorunu tayin eden golü attı ve Cimbom çok önemli üç puanı Avusturya'da bıraktı: 3-0.

 

Spor Yazarları

Oğuz Tongsir :
Lucescu istifa et!
Hürol Bilal :
Artık rakip farketmez




Kağıda basmak için tıklayın.

AVRUPA'YA REZİL OLDUK
Avusturya ekibi karşısında baştan sona mahkum bir futbol oynayan UEFA Şampiyonumuz Cimbom, Avrupa'daki imajına da leke sürdü
İNANDIK, BAŞARDIK
Barcelona karşısında muhteşem bir zafere imza atan Beşiktaş'ta teknik direktör Scala, "Şampiyonlar Ligi, bizim için yeni başladı" dedi.
Ahmet Taşçı ispat peşinde Kırkpınar Başpehlivanı Ahmet Taşçı, doping olayının er-geç aydınlanacağını ve kendisinin de aklanacağını söyledi. Bir insanın bu kadar doping alması halinde ölebileceğini belirten Taşçı, "230 miligram değil, 150 miligram doping ve esrar maddesini alan bir insanın yaşama şansı yok. Bunu ben değil, doktorlar söylüyor. Bu konuyu tıp çözecek. Bu sebeple numunelerden sonra her şey belli olacak" diye konuştu.
Kırkpınar gibi bir geleneğe leke düşürülmek istendiğini belirten Taşçı, "Tek derdim ve bu tür suni iftiralarla ermeydanına leke sürmeleri. Halkın nezdinde tarihi bir olayı karalamak hiç hoş bir olay değil. Ben bu insanları biliyorum. Ancak temize çıktıktan sonra bu isimleri açıklayacağım" dedi.
Bu arada Ceza Kurulu, halen Taşçı ile ilgili bir girişimde bulunmadı. Taşçı, savunma verince, Ceza Kurulu bu savunmada geçen olayları araştırmak için girişimlere başladı. Soruşturma bitince bir değerlendirme yapılacak.


Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya | Kültür | Yazarlar | Spor | Bilişim | Dizi
İnteraktif: Mesaj Formu | ABONE FORMU | İNTERNET TARAMA FORMU | KÜNYE | ARŞİV


Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED
Bu sitenin tasarım ve inşası, İNTERNET yayını ve tanıtımı, TALLANDTHIN Web tarafından yapılmaktadır. İçerik ve güncelleme Yeni Şafak Gazetesi İnternet Servisi tarafından gerçekleştirilmektir. Lütfen siteyle ilgili problemleri webmaster@tallandthin.com adresine bildiriniz...