T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KARTAL'IN 1'I FEVZI

Siyah-Beyazlı takımda Nouma sorunu çözülmeden yabancı kaleci alamayacaklarını söyleyen Engin, Koraç'ın iyi bir kaleci olduğunu, ama Fevzi'den asla vazgeçemeyeceklerini söyledi. Engin, "Kjaer'in iyileşmesinden sonra iki kaleci arasında müthiş bir yarış olacak'' dedi.

Milli maç nedeniyle dünü ve bugünü tatil yaparak geçiren Beşiktaş'ta kaleci transferi ile ilgili sorun, Erzurum kalecisi Koraç'ın denenmesi ve vazgeçilmesi ile bitti. Konu ile ilgili açıklama istediğimiz menacer Sinan Engin, Fevzi'nin şu anda Beşiktaş'ın alternatifsiz "1" numarası olduğunu söyledi. Engin, "Koraç iyi bir kaleci olabilir. Ama Beşiktaş Nouma'nın transferini bitirmedikçe yabancı kontenjanını kalesinde kullanmayı düşünemez. İki kalecimizden de memnunuz. Peter iyileştikten sonra iki kaleci arasında müthiş bir yarış olacak. Bundan da biz karlı çıkacağız'' dedi.

Diyarbakır alamaz

Sinan Engin, Fevzi ve Ali Eren'in Diyarbakırspor'a transferi ile ilgili çıkan haberleri de değerlendirerek şunları söyledi. "Fevzi'yi zaten kolay kolay bırakmayız. Çok isteyen olursa 3-4 milyon doları gözden çıkarmaları gerekiyor. Diyarbakırspor'un zaten borcu var. Bu parayı ödeyemezler. Ali Eren için 600 milyar lira istedik. Buna rağmen alıcısı yok." Beşiktaş'ın belki bir yabancı transfer daha yapabileceğini vurgulayan Engin "Nouma'nın satılması şart. Bulduğumuz kulüpleri beğenmiyor. Dengesiz davranışlarını sürdürüyor. Oynayacağı kulübü kendisi bulsa da bu dertten kurtulsak'' diye konuştu.



29 Ağustos 2001
Çarşamba
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED