T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

YA ZİRVE YA ZIRVA

Fenerbahçe, 1500 rakımlı Yozgat Şehir Stadı'nda Yimpaş Yozgatspor karşısına ligin en zor deplasmanlarından birine çıkacak.

Yozgat'a çevre illerden taraftar yağıyor. Biletler karaborsaya düştü. Ali Aydın'ın yöneteceği Yimpaş maçı saat 14.00'da başlayacak.

Baliç şoku

Fenerbahçe'de Baliç şoku. Denizli tarafından ilk 11'e alınacağı açıklanan yıldız oyuncu dünkü idmanda sakatlandı. Baliç'in Yimpaş maçında oynamasının zor olduğu açıklandı.

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren ve oynadığı 1 kupa 5 de lig maçından zaferle ayrılan Fenerbahçe, bugün ligdeki en kritik maçlarından birine çıkacak. Tarihinde ilk kez Yozgat'a giden Sarı-Lacivertliler'de sakatlıkları bulunan Andersson ve Rapaiç forma giyemeyecek. Baliç'in ise oynama ihtimali zayıf. Fenerbahçe'nin maça Rüştü, Mustafa, Mert Meriç, Mirkoviç, Lazetiç, Johnson, Ogün, Abdullah, Revivo, Yusuf, Serhat 11'yle çıkması bekleniyor.

En kritik maçımız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasının kendileri için dönüm maçı olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, "Bizim için kritik noktada bir maç. Hedefimiz üç puan alıp Galatasaray'la aramızdaki 5 puanlık farkı 8'e çıkarmak. Yimpaş Yozgat'ı yenersek rahat bir nefes alırız. Maçın gündüz veya gece oynanması bizim için bir şeyi değiştirmez. Her ortamda oynarız. Gündüz maçına da alışığız. İki hafta önce Siirt'i de gündüz maçında yendik" dedi.

Gözler süper ikilide

Zorlu Yimpaş Yozgatspor maçı öncesi Denizli süper ikilisine güveniyor. Son 5 maçta Fenerbahçe'nin zaferlerinde büyük pay sahibi olan Revivo ve Serhat, bugünkü maçta da başarılı teknik adamın en büyük kozları olacak. Denizli, Yimpaş Yozgatspor karşısında Revivo'yu serbest olarak oynatıp, ileride Yusuf-Serhat ikilisine yer verecek. Başarılı teknik adam, dün futbolcularına Yimpaş Yozgatspor'un maç kasetlerini izleterek, rakibin zayıf noktalarını futbolcularına ezberletti.



3 Mart 2001
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED