T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Yimpaş'ta nefesler tutuldu

Yozgat'ı Fenerbahçe maçının heyecanı sardı. Yönetim galibiyete süper prim vadetti. Başkan Mehmet Kaplan futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Marol yemeği yediler

Tarihinde ilk kez Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Yimpaş Yozgatspor'da nefesler tutuldu. Kırmızı-Siyahlılar, bir yandan lideri yenebilmenin hesaplarını yaparken diğer yandan da takım içindeki sorunları halletmeye çalışıyor. Önceki gün futbolculara bir moral yemeği veren Başkan Mehmet Kaplan, "Lideri Yozgat'ta en iyi şekilde ağırlayıp evine eliboş göndereceğiz. Bu statan hiç bir büyük takım puanla ayrılamayacak" diye konuştu.

Mustafa'ya tepki

Maç kadrosundan çıkartılan Mustafa Kocabey'in kenti terk etmesine tepki gösteren Kaplan, "Bu futbolcunun kenti terk etmesine bir anlam veremiyorum. Mustafa Kocabey bizim futbolcumuz. Hafta içinde hocamızın ayrıntılı raporunu ve futbolcumuzun savunmasını alıp, gereken neyse yapılacaktır'' dedi. Yimpaş Yozgatspor'un maça şu kadro ile çıkması bekleniyor: Gökhan, Gökmen, Selim, Cihat, Murat, Savaş, İlker, Cengizhan, İlyas, Preko, Ayew.

Kalpar: Fener şok olacak

Yimpaş Yozgatspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Fenerbahçe'ye sürpriz hazırladıklarını söyledi. Kalpar, "Lideri hiç ummadığı bir rakip bekleyecek" diye konuştu. Bu arada Yimpaş Yozgatspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre, kale arkası tribünü 3, maraton tribünü 5 ve kapalı tribün de 7 milyon olarak belirlendi. Biletler maç günü sabah erkenden gişelerden satılacak.



3 Mart 2001
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED