|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jubile tavsiyesi
Liberal Demokrat Partili gençler, ekonomik krize neden olarak gördükleri Başbakan Bülent Ecevit'e kupa göndererek jubile yapmasını tavsiye ettiler. Liberal Demokrat Partili Genç Yunuslar, yaşanan ekonomik krize neden olarak gördükleri Başbakan Bülent Ecevit'e kupa gönderdiler. Liberal Demokrat Partili Genç Yunuslar grubu, Sirkeci'deki büyük postahane önünde toplandı. Mevcut hükümetin Türkiye ekonomisini tarihin en kötü seviyesine düşürdüğünü dile getiren Bakırköy Genç Yunuslar Başkanı Soner Tunceli, "Türkiye'yi Dünya Dandik Paralar-İşsizlik-Enflasyon ve Devalüasyon Ligleri'nde şampiyon yapan bu hükümete Liberal Demokrat Partili Genç Yunuslar olarak kupa gönderiyoruz. Gençler olarak artık siyasette eskimiş yüzler istemiyoruz ve kazandıkları bu şampiyonluk kupasından sonra jübile yapmalarını tavsiye ediyoruz" dediler. Yapılan basın açıklamasının ardından grup postahaneye girerek, Başbakan Bülent Ecevit'e gönderilmek üzere kupayı postaya verdiler.
Medine dilencisi gibiBu arada Liberal Hareket Genel Başkanı Bilhan Öz ise Başbakan Bülent Ecevit'in "medine dilencisi" gibi G-7 ülkelerinden 12 milyar dolar yardım talep etmesini kınayarak, gönderdikleri mektuplar ile G-7 ülkeleri Devlet Başkanları'na "Para yardımına hayır, akıl yardımına evet" dediklerini söyledi. Hükümetin büyük bir güven erozyonuna uğradığını belirten Öz, "Ülkemizin tepesine çöreklenmiş 5 siyasi lider, dünyanın en dahiyane ekonomik programlarını açıklasalar ve bu program Kemal Derviş imzası taşısa bile bunun hiçbir inanırlığı yoktur" diye konuştu.
Sadakaya ihtiyaç kalmazBilhan Öz, G-7 Devlet Başkanları'ndan "Türkiye'nin demirbaşı liderlerine" baskıyla başta siyasi partiler yasası olmak üzere 15 yasanın çıkarılması için gerekeni yapmalarını istedi. Liberal Hareket Genel Başkanı Bilhan Öz, "Eğer bunlar yapılırsa G-7 ülkelerinden istenen sadakaya ihtiyaç duyulmayacaktır. Ayrıca ülkeyi prostat sorunu olan kişilerin yönetemediği, Türk ve dünya kamuoyunca görünmektedir" şeklinde konuştu.
Dört gazete siyah başlıklı çıktıÖte yandan Batman'da dört yerel gazete ekonomik krizi protesto amacıyla dün siyah başlıkla yayımlandı. Batman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Çelik yaptığı açıklamada, yaşanan ekonomik krizin kentteki esnafı zor duruma soktuğunu ifade ederek, esnaflara destek amacıyla kente günlük olarak yayımlanan Batman Postası, Batman Çağdaş, Doğuş ve İleri gazetelerinin siyah başlıkla yayımlandığını bildirdi. Turizmcinin kanını içtiler
Ekonomik kriz nedeniyle iflas noktasına gelen turizm sektörünün kanını yabancı truzmciler afiyetle içti. Time Tourism çalışanları, dün oynadıkları küçük bir skeçle sorunlarını dille getirdiler. Beraberindeki işbirlikçi ile yabancı turizmciye İstanbul'u tanıtan hükümet, Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı gibi tarihi eserleri, "Türkiye'yi tanıtması" gerekçesiyle verdi. Olup bitenler karşısında isyan bayrağını çeken turizm sektörü çalışanlarını susturan hükümet daha sonra, çok susadığı için bir bardak su içmek isteyen yabancı turizmciye, "suların temiz olmadığını" söyledi. Hükümet ve işbirlikçi bunun üzerine "hemşire dolar"dan yardım istedi. Hemşire dolar ise, hasta turizmcinin kanını bir bardağa doldurdu ve yabancı turizmiciye sundu. Sektör çalışanları, bu sırada hayatını kaybeden hasta turizmciyi son yolculuğuna gözyaşları içinde Fatiha
suresini okuyarak uğurladı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv Bilişim| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür |
|
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz. © ALL RIGHTS RESERVED |