Geleceğin Gözde Meslekleri...
T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

KARTAL HAVALARDA

İnönü'de gövde gösterisine dönüşen açılışta, takımı bağrına basan taraftar, başkan ve yöneticileri de tribünlere çağırarak şampiyonluk sözü aldı.

Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şube sorumlusu Yıldırım Demirören, şampiyonluk yarışında F.Bahçe ve G.Saray'a karşı en büyük kozlarının 'şampiyonluğa inanmış' taraftarlarının olduğunu söyledi. Sezon açılışında futbolcusunu ve yönetimini çoşkulu bir şekilde alkışlayan taraftarlarının, büyüklüğünü bir kez daha gösterdiğini belirten Demirören, "Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimiz ile aynı güce sahip kadromuz var. Ancak bizim üstünlüğümüz taraftarlarımızın 90 dakika bitmeyen büyük coşkusu" diye konuştu.

Oktay'a ihtiyacımız yoktu

İlhan ve Tümer'i oynatmak için FİFA'nın kararını beklemek zorunda olduklarını, F.Bahçe ile anlaşan Oktay'ı ise transfer etmek istemediklerini belirten Demirören, "Biz Oktay'a bonservis problemini çözdüğü taktirde kapımızı açacağımızı söyledik. Beşiktaş'ın golcü oyuncuya ihtiyacı yok. Kadromuzda birbirinden değerli forvetlerimiz var" dedi. Demirören, taraftarların tempo tuttuğu Nouma için de bu defteri kapattıklarını söyledi.



27 Temmuz 2001
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | İzlenim | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED