|
|
|
Okullar açılıyor cüzdanlar da!
Okulların açılmasına az bir zaman kala okulların ve velilerin sorunlarını ekrana taşıyan "Okula Dönüş" start alıyor. Programın ilk bölümünde, kayıt sırasında velilerden talep edilen bağışlar masaya yatırılıyor.
Okulların açılmasına az bir zaman kala NTV, yepyeni bir programın daha yayınına başlıyor. Özellikle krizin etkisiyle okula gidecek çocuklarının ihtiyaçlarına ödenek ayırma konusunda oldukça sıkıntı çeken ebeveynleri ilgisini çekecek olan program, yeni bir eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala, her yıl olduğu gibi bu sene de yaşanacak okul çilesini ekranlara getirmeyi amaçlıyor.
Okullarda kayıtların başlaması ve her yıl olduğu gibi eğitimde yaşanan sorunların yeniden konuşulmaya başlanması nedeniyle ekrana getirilen "Okula Dönüş", okulların ve velilerin sorunlarını ekrana taşıyor, çözüm önerileri sunuyor ve çeşitli konularda ebeveynleri bilgilendiriyor.
Programda, kayıt paralarından, özel okullara, servis ücretlerinden ders kitaplarına eğitimin gündemi ve eğitimle ilgili sorunlara çözüm önerileri sunuluyor. Programın ilk bölümünde, kayıt sırasında velilerden talep edilen bağış konusu masaya yatırılıyor. Okula Dönüş'te, "Bağış gerekli mi?", "Okulun yıllık gideri ne kadar?", "Devlet okullara ne kadar ödenek ayırıyor?", "Bağış yapmayanlara zorlama yapılıyor mu?" gibi sorular cevap buluyor.
Ntv / 11.35
Ayşenur Yazıcı da
Kanal D'de...
CNN Türk'ten bir süre önce iş yoğunluğu nedeniyle ayrılan ve tatile çıkan Ayşenur Yazıcı, tatilden döner dönmez Kanal D ile anlaştı. Fatih Altaylı ile görüşerek el sıkışan Yazıcı, bundan böyle Kanal D'de haftasonu ana haber bültenini sunacak. Yazıcı ilk olarak 31 Ağustos'ta Kanal D ekranlarına "merhaba" diyecek.
2 Oda 1 Sinan'da Ali Cengiz oyunu
TRT'nin dizisi 2 Oda 1 Sinan'da Sinan'ın teyzesi Almanya'dan gelecektir. Ali Cengiz ondan korkmaktadır, ama zengin olduğu için hürmet eder. Teyze daireyi kiraya verdiklerini anlamasın diye Kerem ve Aslı ile daireleri değiştirirler. Trt 1 / 21.25
|
|
Siyasi partiler, projeler, planlar...
Fatih Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu Teke Tek'e, HADEP Genel Başkanı Murat Bozlak ile BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu konuk oluyor. Programda Murat Bozlak; HADEP bir bölge partisi kimliğinden nasıl kurtulacak? Türkiye için çözüm önerileri var mı? gibi soruları cevaplarken, Muhsin Yazıcıoğlu da MHP'nin tabanının BBP'ye kaydığı doğru mu? BBP'nin Türkiye'yi yönetecek kadroları var mı? şeklindeki sorulara yanıt veriyor. Kanal D / 23.15
Arzu Zengin'in hazırlayıp sunduğu Seçim Zamanı adlı programda ise, Aydınlık Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuğrul Türkeş var.
Ntv / 18.10
Kerem'in planları yine suya düşüyor
Çatıdaki Kız'da, Sinem'in peşinden Bodrum'a gelen Kerem, onu kendisine dönmeye ikna etmek üzereyken Ersin'in de Bodrum'a gelmesi ile ümitleri suya düşer. Sinem ikinci kez Kerem'i bırakıp Ersin'e koşunca Kerem iyice öfkelenir. Bu arada Ersin'in lokantasına olay çıkarmaya giden Kerem orada dayak yer.
Star / 22.30
|
|
|
26 Ağustos 2002
Pazartesi
|
|