T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

Canaydın, Scholl için Almanya'da

Dün aniden Almanya'ya giden başkan Özhan Canaydın, Bayern Münih'in dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Mehmet Scholl ve kulübü ile görüştü. Terim'in de telefonla görüştüğü yıldız futbolcunun G.Saray'a gelmesi an meselesi.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, seçimlerden önce verdiği vaadleri yerine getirmek için transfere el koydu. Öncelikle Fatih Terim'i takımın başına getiren Canaydın, şimdi de yıldız futbolcu arayışına girdi. Dün sabah erken saatlerde eski G.Saraylı yöneticilerden Mustafa Sarıgül'le birlikte Almanya'ya giden Canaydın, burada Alman Milli takımından affını isteyen Bayern Münih'in başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Scholl'la görüşecek. Terim'in de onayını alan başkanın bu futbolcunun transferini bitirmesi bekleniyor.

EFFENBERG DE LİSTEDE

Annesi Alman, babası Türk olan Mehmet Scholl'un daha önceki açıklamalarında Türkiye'de oynamak istemediği biliniyor. Ancak kulübü B.Münih'le ayrılma noktasına gelen tecrübeli futbolcunun hafta içinde Terim'le görüştüğü ve G.Saray'ın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Canaydın, kulübü ile anlaşma sağlarsa İstanbul'a Mehmet Scholl'a beraber dönebilir. Özhan Canaydın'ın yine Bayern Münih forması giyen orta saha oyuncusu Effenberg ve ünlü golcü Janker'le de bir görüşme yapması bekleniyor.

Terim gençleri izliyor

Hafta içinde İtalya'ya giden ve burada birçok futbolcuyla görüşen teknik direktör Fatih Terim, dün İsviçre'ye gitti. Burada 21 yaş altı futbol turnuvasında genç oyuncuları izleyecek olan Terim, beğendiği futbolcularla görüşmeler yapacak. Başarılı hoca daha sonra ise Almanya'ya geçerek başkan Canaydın'la biraraya gelecek.



19 Mayıs 2002
Pazar
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika| Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon| Hayat| Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED