T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

S P O R

A.Gücü 'büyük' oynuyor

Bu sezon üç büyüklerin hepsini yenebilme başarısı gösteren tek takım olan Sarı-lacivertlilerin istikrarlı yükselişi sürüyor. Başkent ekibi, UEFA Kupası'na katılma yolunda hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Süper Lig'de başarılı bir performans gösteren Ersun Yanal'ın önderliğindeki Ankaragücü, UEFA Kupası hedefine emin adımlarla ilerliyor. Sarı-lacivertliler, bu sezon, "3 büyükler"in hepsini de yenen tek takım unvanına da sahip olurken, ilk yarıda İstanbul'da 4-1 yenildiği Fenerbahçe'yi Ankara'da 3-2, Ankara'da 4-3 yenildiği Beşiktaş'ı da İstanbul'da 2-1 yenmeyi başardı. Başkent temsilcisi Galatasaray'ı ise ilk yarıda Ankara'da 2-1 yenmişti.

GÜVEN VE İSTİKRARIN ÜRÜNÜ

Ligde 42 puanla 4. sırada yer alan Sarı-lacivertliler, sezona Antalya ve Malatya karşısında alınan farklı galibiyetlerle başlamış, 3. haftada F.Bahçe'ye 4-1 yenildiği maçtan sonra 6 haftalık bir bocalama dönemi geçirmişti. Yönetimin Ersun Yanal'a tam destek vermesiyle 10. haftadan itibaren yükselişe geçen Başkent ekibi, attığı 53 golle, 55 golü bulunan G.Saray ve Beşiktaş'tan sonra en fazla gol atan takım ünvanını da aldı.



22 Şubat 2002
Cuma
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED