T ü r k i y e ' n i n   B i r i k i m i

G Ü N D E M

68 köye ulaşılamıyor

Rize Valisi Bülent Karaçöl, Güneysu ilçesi Selamet köyünde sel ve heyelan nedeniyle yıkılan evin altından sivil savunma ekiplerince yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları sona erdiğini açıkladı.

Rize'nin Güneysu ve Çayeli ilçelerinde meydana gelen selde çıkarılan cesetlerle birlikte ölü sayısı 27'ye yükseldi. Vali Bülent Karaçöl, Güneysu ilçesi Selamet köyünde sel ve heyelan nedeniyle yıkılan evin altından sivil savunma ekiplerince yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları sonucu 2 kişinin daha cesedinin çıkarıldığını söyledi. Vali Karaçöl, kayıp olan 3 kişinin ise sel sularına kapıldığını kaydetti.

ÇÖKEN EVDEKİ ÇALIŞMALAR SONA ERDİ

Vali Karaçöl, Sivil Savunma ekiplerince enkazdan, İbrahim (35) ve Şaban (33) Uzunali'nin cesetlerinin çıkarıldığını, böylece heyelan altında kalan evde başka ceset kalmadığını bildirdi. Güneysu ilçesinin Selamet köyünde bulundukları evlerin heyelandan çökeceğinden korkan yaklaşık 18 kişi, bir komşularının evine sığınmış, sığındıkları ev heyelan sonucu yıkılırken, kendi evlerine hiçbir şey olmamıştı.

68 KÖYÜN YOLU HALA KAPALI

İl genelinde 68 köyün yolu kapalı bulunurken, 16 köye elektrik verilemiyor. Rize'de 19 köyle haberleşme sağlanamazken, 20 ev heyelan sonucu yıkıldı, 200 ev ise heyelan tehlikesine karşı boşaltıldı. İl genelinde afetten etkilenen köy sayısı 80. Sel felaketinden etkilenen yöre halkı okullar ve camilerde kalırken, yetkililer, vatandaşların kalacak yer sorununun en kısa sürede çözüleceğini bildirdiler.

 
Üniversiteler derece peşinde
Oyunun sonu yok
Vakıfbank'tan Bayındır grubuna verilen kredilerde hükümetin kandırıldığı anlaşıldı. Alınan tüm kredilere hükümet güvencesi uygulanıyor.
Bakü-Ceyhan karıştı Botaş Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü 1,3 milyar dolarlık Bakü-Ceyhan Projesi'nin ihalelerinde işler karıştı. İhaleler tamamlanmasına rağmen, açıklanamıyor.
Yermez: Avukatım nerede, bilmiyorum
Üzeyir Garih cinayeti sanığı Yener Yermez, duruşmaya avukatsız çıktı.
Bilboard için dava açıldı
Ermeni mağdurları derneği kuruldu
17 Kasım'a gözaltı
Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Fezullah Arslan, Türk İnterpolü'nün Yunan İnterpolü'nden örgüt hakkında bilgi istediğini açıkladı.

27 Temmuz 2002
Cumartesi
 
Künye
Temsilcilikler
ReklamTarifesi
AboneFormu
MesajFormu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Aktüel | Dizi | Röportaj | Karikatür

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED