AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ

T E L E V İ Z Y O N
Televizyon ekranı diziden geçilmiyor

Son iki yılın en gözde yapımları diziler, yine çeşit çeşit macera sunuyor. TV'de başka tür program görmek isteyenlere ise, haber kanalları ve alternatif yayınlar kalıyor.

EKMEK TEKNESİ

Ekmek Teknesi bu hafta, olaylı bir nikaha sahne oluyor. Suha'nın başına düğün töreni öncesi gelmedik kalmaz. Düğün hazırlıkları biter, ancak olaylar bitmeyecektir. Nikah öncesi bu evliliğe itirazı olan hamile genç bir kadın salona girince, herşey birbirine karışır.

Dizide, Naim'in aşkı, Celal'in delikanlılığı, Suzan'ın an'anelerimize alışması, kız evlendirmenin bir baba açısından nasıl bir duygu olduğu trajikomik hikayeler eşliğinde bu akşam ekrana geliyor.
Atv / 19.50

HEKİMOĞLU

Cem Kurdoğlu'nun başrol oynadığı Hekimoğlu'nda, Mercan'ın niyeti belli olmuştur, Ömer'i öldürecektir. Mercan'ın Hekimoğlu'nun evinde kaldığını öğrenen Kahya da durumu anlar. Aslan Bey'i elinde tutmak için Ömer'in hayatta kalması gerektiğini düşünen Kahya, Hekimoğlu'nu evinden uzak tutmak için çabalar. Bunun için Mehlika'yı kaçırtır.
STV / 19.55

AYRILSAK DA BERABERİZ

Köpeği gezdirme işini Erdem'e havale eden Teoman'ın başı Erdem'in köpeği kaybetmesiyle derde girer. Köpeği buluncaya kadar Berna'yı oyalaması gereken Teoman türlü oyunlara başvurur. Feridun Bitir'in başı ise yılbaşını Paris'te geçirmek isteyen Sepril'le derttedir. Feridun karısını yurtdışına götürmek için ucuz bir yol ararken içine yük gemilerinin ve İtalyan polisinin karıştığı bir macera başlar.
Star / 20.15

KINALI KAR

Kınalı Kar'da, Cabbar, Kemal'e, yağhanede çalışmaları için köylülerle konuşmasını söyler. Mihriban Ömer ve Şahnaz'la birlikte kasabaya alışveriş yapmaya gider. Demir ve Ruhi yağhaneyi toparlamaktadır. Cabbar, kör boncukçudan aldığı kurşunu tüfeğine yerleştirir ve Kınalı Kar'a gider. Köy meydanında Ömer'in düğünü yapılmaktadır. Cabbar, silahını Mihriban'a yöneltir. Durumu fark eden Nazar, Mihriban'ın önüne geçer.
Kanal D / 21.20

KURŞUN YARASI

Rıza Haliller'in hazırladığı tuzağa düşüp yanlarına gelmiştir. Halil ve arkadaşları Rıza'nın ellerini kollarını bağlayıp kaçırırlar. Rıza'yı ölüm korkusu sarar. Rıza, kendini temize çıkarmadan ellerinden kurtulamayacağını anlar. Hem dağda, hem de kaymakamlıkta meselenin ortaya çıkarılması için sorgular yapılır. Ali Kaptan ise, sıranın kendine gelmesinden endişe eder. Halil'i haksız yere suçlayan Gülsüm yaptığından pişmanlık duyar.
Atv / 21.20


 
Pamuk yeni
kitabını anlatıyor

Kara Kitap, Yeni Hayat, Benim Adım Kırmızı ve Kar adlı eserleriyle tanınan ünlü romancı Orhan Pamuk, bugün Murat Birsel ve Tuluhan Tekelioğlu'nun sunduğu Başka Yerde Yok programına konuk oluyor. Cine5'te şifresiz ve canlı olarak yayınlanan programda yeni kitabı İstanbul-Hatıralar ve Şehir'i anlatacak olan Pamuk, henüz piyasaya çıkan kitabı izleyenlere tanıtıyor. Programa ayrıca, Genco Erkal ve yeni albümlerini tanıtmak üzere Kurtalan Ekspres konuk oluyor.
Cine 5 / 18.30

Hayal ve
gerçek buluşunca

Dünya Sineması kuşağında, günümüz Macar Sineması'ndan oldukça başarılı bir örnek ekranlara geliyor. Macar Körler Enstitüsü'nün tüm müzisyenlere yaptığı çağrıyı dikkate alan Ede ve Zaki, enstitünün yaklaşan yıldönümünde müzikal yazmaya girişir.
Körler-(Vakvaganyok)
Yön: Peter Timar
Oyn: Jeno Csiszar, Attila Magyar, Yvette Bozsik, Mariann Kocsis Yapım Yılı: 2001
Cnbc-e / 22.00

Marka, imaj
ve değişen roller

TRT'de yayınlanan 'Kimlikleriniz Lütfen' belgeseli günümüzün 'yükselen değerlerini' öykülerle irdelemeye devam ediyor. Belgeselin "Roller, Roller, Roller" adlı bu bölümünde, iki kişinin öyküsünden hareketle marka, imaj, popülarite gibi kavramlara ışık tutuluyor. Suna Suner, kimlik, rol ve imaj kavramlarını gündelik hayat üzerinden sorguluyor.
Trt 2 / 23.05

Hayatın kıyısından
hayat öyküsü

Uğur Arslan'la İşte Hayat'ta bugün, ihanete uğradıktan sonra intihara teşebbüs eden ve bir sır gibi ortadan kaybolup giden genç bir kızın hayat hikayesi ekrana getiriliyor. Münire Soğukbulak'ın ailesinin konuk olacağı programda, genç kızın evden kaçıp kaçmadığı ve neden intihar etmek istediği konuşuluyor.
Kanal 7 / 20.45
15 Aralık 2003
Pazartesi
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED