AYDINLIK TÜRKİYE'NİN HABERCİSİ
Albaraka Türk

G Ü N D E M
Sabıkalı polis şefinin suç dosyası kabarık
10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve pekçok idari soruşturma sonrası meslekten ihraç edilen polis şefi Saçan'ın dosyası çok kabarık. Gözaltına alınan kişilere işkence yaptığı raporlarla belgelenen Saçan, 11 polisle birlikte 'görevi kötüye kullanmak, suç tasniinde bulunmak ve rüşvetten' soruşturma geçirdi.

Uzan'ın ortağı Denktaş'tan satın almış
KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın, 3.5 dönümlük arazisini sattığı Kıbrıslı işadamı Metin Şadi'nin, Genç Parti lideri Cem Uzan ve kardeşi Hakan Uzan ile birlikte Kıbrıs'ta ortak şirket kurduğu ortaya çıktı.

Kürt Festivali'ne üç gözaltı
Kürt Festivali'ne katıldıkları için sanatçı Haluk Levent, DEHAP lideri Tuncer Bakırhan ve Özgür Türkiye Partisi lideri Ahmet Turan Demir gözaltına alındı.

Bakırhan: AB uyum yasaları göstermelik
Tuncer Bakırhan, gazetecilerin soruları üzerine, festivalin tertip komitesinde, festivalin düzenlendiği kentin belediye başkanı, parlamenterler ve çeşitli kuruluşların temsilcilerinin bulunduğunu bildirdi.

Kürtçe yayın kapıda
RTÜK, yerel dil ve lehçelerde yapılacak yayınlarla ilgili yönetmelik hazırlıklarını son aşamaya getirdi.

Rahmet dolu gece
Peygamber Efendimiz'in Mekke'deki Mescid-i Haram'dan Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya, oradan da göklere seyahat ettirildiği mübarek gece olan Mirac, bu gece idrak ediliyor.

Üniversiteler gergin açıldı
Üniversitelerin açılış törenleri öğrencilerin protestolarına sahne oldu.

Dersbaşı yerine tarlada işbaşı
Muş'ta, yatılı ilköğretim bölge okulunun (YİBO) pansiyon binası depreme dayanıksız olduğu için kapatılınca, okula gidemeyen öğrenciler, tarlada çalışmaya başladılar.

Evlere nargile servisi
Cihangir'deki Fırat Market, yaklaşık üç aydır evlere motorsikletle nargile servisi yapıyor. Evine nargile getirtenler arasında Mehmet Ali Alabora, Şevval Sam gibi ünlüler de bulunuyor.

İstanbul'dan BİR DEV UÇTU
Haber Devam Spot Haber Devam Spot Haber Devam Spot Haber Devam Spot

Ayakkabını kendin tasarla
Kendi tasarladığı ayakkabıyı giyip mağazalardaki tekdüze modellerle yetinmek istemeyenlerin ortak mekanı Beyoğlu'ndaki Coşkun Kundura. Atölyede siparişe göre istenen ayakkabı birkaç günde hazır ediliyor.

YAKINDA AKBİL'LE ALO DİYECEĞİZ
10 yıl önce İstanbullular'ın sadece bilet olarak tanıştığı Akbil, aradan geçen bu sürede başta ulaşım alanında olmak üzere kent yaşamının vazgeçilmez bir parçası oldu.

İstiklal Caddesi'ne kablosuz INTERNET
İGDAŞ'ın öncülüğü, Koç.net ve Cisco'nun teknoloji desteğiyle gerçekleştirilen projeyle, İstiklal Caddesi'nde, artık internete kablosuz bağlanmak mümkün.

Allah, böyle acıları kimseye yaşatmasın
Baba kaza sonucu işgöremez hale geldi, borçlular kapıya dayandı, evsahibi kapı dışarı etti, çocuklar hastalandı, okula gidemedi. Yılmaz ailesi şimdi derme-çatma çadırda yaşam mücadelesi veriyor.



23 Eylül 2003
Salı
 
Künye
Temsilcilikler
Abone Formu
Mesaj Formu
Ana Sayfa | Gündem | Politika | Ekonomi | Dünya
Kültür | Spor | Yazarlar | Televizyon | Hayat | Arşiv
Bilişim
| Dizi | Karikatür | Çocuk

Bu sitede yayınlanan tüm materyalin HER HAKKI MAHFUZDUR. Kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz.
© ALL RIGHTS RESERVED